| Acknes a întrebat:

Piept + biceps si spate + triceps

sau

Piept + triceps si spate + biceps?

Din cate am citit ar fi indicat piept + triceps si spate + biceps, dar de ex dupa ce termin de lucrat spatele imi este destul de greu sa fac triceps

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Ambele sunt ok, eu prefer piept-triceps si spate-biceps ca asa pot sa storc tot ce se poate din biceps-triceps. Si oricum, daca lucrezi biceps/triceps in alta zi cu exercitii de baza ( cele mai bune ), afecteaza recuperarea pieptului si a spatelui.

P.S. : daca faci biceps dupa spate, faci doar 2 exdercitii a cate 3 serii fiecare, deci 6 serii in total si cu greutati mai mici, nu-l lucrezi ca atunci cand e odihnit.

p.s. : poti incerca si doar brate intr-o zi, gen biceps-triceps-antebrat.

9 răspunsuri:
| hibrid112 a răspuns:

Eu lucrez spate, triceps si piept, biceps.Cand faci pieptul lucrezi mult mai mult tricepsul decat bicepsulhappy. Bine nu e gresit nici invers dar mie mi se pare mai bine asa.

| WebEye a răspuns:

Frate fi atent, dc sa faci spate si triceps? Nu e mai logic ca atunci cand iti lucrezi bicepsul sa lucrezi si tricepsul si optional antebratul? Eu asa cred caci doar aman 3 tin de brat n-are nici o legatura spatele cu bicepsul sau tricepsul, deci de ex luni fa si u biceps triceps antebrat, in alta zi faci spate si piept si umeri si in alta faci si u picoare abdomen, asa zic ca e cel mai bine happy

| Acknes explică (pentru WebEye):

Nu te contrazic dar spate + piept sunt 2 grupe mari si nu cred ca ar fi ok sa fie lucrate in aceiasi zi thinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru WebEye):

Spate si piept in aceiasi zi? Asta inseamna sa stai peste 1 ora pe antrenament.

Apuca-te de sah

| WebEye a răspuns (pentru Cosmin86):

Asa si cei daca stau peste 1 ora?

Nu esti prea documentat, nu? happy

Dupa o ora nivelul de testosteron scade si antrenamentul deja e contra-productiv.

Nu face NIMENI ( nici macar profesionistii ) piept si spate in aceiasi zi, ca le faci prost pe amandoua.

Mai documenteaza-te

| WebEye a răspuns (pentru Cosmin86):

Frate daca stai sa te gandesti logic toate is grupe mari de muschi happy, bicepsul este grupa mare a maini, piaoarele sunt iar grupe mari, abdomenul la fel deci oricum leai lua faci 2 grupe mari de muschi happy

Nu chiar, bicepsul il poti lucra in 15-20 de minute, spatele... ai nevoie cam de 40 de minute.

grupe mari = piept, spate, picioare

restul... grupe mici.

Bicepsul MEREU a fost si va ramane o grupa MICA, maxim 8-9 serii facute in 15-20 de minute, altfel il supra-antrenezi.

| sebi15 a răspuns:

Eu fac piept triceps si spate biceps dar am inceles ca odata la cateava luni e bine ca inlocuiesti biceps cu tricept pentru ca se obisnuiesc muschi