Ambele sunt ok, eu prefer piept-triceps si spate-biceps ca asa pot sa storc tot ce se poate din biceps-triceps. Si oricum, daca lucrezi biceps/triceps in alta zi cu exercitii de baza ( cele mai bune ), afecteaza recuperarea pieptului si a spatelui.
P.S. : daca faci biceps dupa spate, faci doar 2 exdercitii a cate 3 serii fiecare, deci 6 serii in total si cu greutati mai mici, nu-l lucrezi ca atunci cand e odihnit.
p.s. : poti incerca si doar brate intr-o zi, gen biceps-triceps-antebrat.
Eu lucrez spate, triceps si piept, biceps.Cand faci pieptul lucrezi mult mai mult tricepsul decat bicepsul. Bine nu e gresit nici invers dar mie mi se pare mai bine asa.
Frate fi atent, dc sa faci spate si triceps? Nu e mai logic ca atunci cand iti lucrezi bicepsul sa lucrezi si tricepsul si optional antebratul? Eu asa cred caci doar aman 3 tin de brat n-are nici o legatura spatele cu bicepsul sau tricepsul, deci de ex luni fa si u biceps triceps antebrat, in alta zi faci spate si piept si umeri si in alta faci si u picoare abdomen, asa zic ca e cel mai bine
Eu fac piept triceps si spate biceps dar am inceles ca odata la cateava luni e bine ca inlocuiesti biceps cu tricept pentru ca se obisnuiesc muschi
Myr3ll1994 întreabă: