| Ibrahimovic a întrebat:

Porto-Malaga; Arsenal-Bayern; Milan-Barcelona; Valencia-PSG; Sahtior-Dortmund; Celtic-Juventus; Galata-Schalke; Real- Manchester U....Pronosticuri? FUNDA la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

- Porto - Malaga: Un meci care la prima vedere pare destul de echilibrat, iar dacă nu cunoşti prea bine echipa Malaga, ai putea spune că Porto are prima şansă, dar tind să cred că nu va fi aşa. Malaga va controla cel mai probabil ambele meciuri, dar rezultatul nu va reflecta acest lucru, fiind probabil o diferenţă mică de goluri care o va face pe Malaga echipa care merge în sferturi.
- Arsenal - Bayern: Bayern se va califica fără probleme. Probabil o să-i bată tur-retur pe cei de la Arsenal.
- Milan - Barcelona: Cel mai probabil, Milan nu va face prea mari transferuri până la ora meciului, iar Barcelona nu va forţa prea tare. Un 1-1 pe San Siro, urmat de o victorie lejeră a Barcelonei pe Camp Nou(1-0 sau 2-0).
- Valencia - PSG: Va fi, după părerea mea, cel mai frumos meci din optimi. Două echipe cu un stil de joc frumos, cu nişte suporteri fabuloşi, cu nişte jucători fenomenali. PSG-ul va reuşi în cele din urmă să rupă echilibrul dintre cele două, prin intermediul jucătorilor săi care pot face diferenţa, şi în cele din urmă va reuşi să se califice.
- Şahtior - Borussia: Victorii tur-retur pentru Borussia. Cei de la Şahtior au o echipă bună, dar nu se pot compara cu cei de Borussia.
- Celtic - Juventus: Juventus se va impune în ambele meciuri, la scoruri destul de mari, zic eu(2/3-0).
- Galatasaray - Shalke: Probabil cel mai " slab " meci al optimilor. Nu pot să mă pronunţ. Ambele echipe sunt cam la acelaşi nivel, dar probabil nemţii vor fi mai determinaţi şi vor reuşi să treacă mai departe.
- Real Madrid - Manchester United: " Capul de afiş " al optimilor, mi se pare un duel inclinat într-o partea celor de la Manchester. Realul nu trece prin cea mai bună perioadă, iar Manchesterul este o echipă destul de solidă, cu un cuplu de atacanţi foarte buni, care pot spăla oricând pe jos cu orice apărare din lume. Un egal pe Santiago Bernabeu, cu o victorie a celor de la Manchester pe Old Trafford.

6 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Bayern,Barcelona,PSG,Juventus, Schalke se vor califica lejer.La Porto-Malaga o sa castige Porto la 2-3 goluri in tur si o sa fie deja calificata, chiar daca cel mai probabil va pierde returul.La Sahtior-Dortmund si la Real-Manchester vor fi probabil si prelungiri in retur.

| Ibrahimovic explică:

Imi este foarte greu sa dau funda deoarece, primii trei ati raspuns cu totii foarte binelaughing...ma mai gandesc cui dau. oricum unul dintre voi o primestewinking

| XTreme00 a răspuns:

Porto-Malaga 2-1.Arsenal-Bayern 1-1.Milan-Barcelona 0-0.Valencia-PSG 0-1, 0-2.Sahtior-Dortmund 1-0, 1-1. Celtic-Juventus 0-3.Galatasaray-Schalke04 0-1.Real Madrid-Manchester United 2-2.

| beatbox97alex a răspuns:

Porto - Malaga : va fi un meci care pe care si ambele au sanse aproximativ egale, dar inclin mai mult inspre cei de la Porto, deoarece au mai multa experienta.
Arsenal - Bayern : un meci echilibrat, dar mizez pe cei de la Bayern, dar nu este exclus ca cei de la Arsenal sa reuseasca o surpiza.
Milan - Barcelona : un meci clasic, nu vor fi multe goluri. un 0-0 pe San Siro si un 1-1 pe Camp Nou. Deci Barca porneste cu prima sansa.
Valencia - PSG : cei de la PSG pornesc favoriti, deoarece achizitiile din aceasta vara isi fac toti bani, dar si Valencia incepe sa devina o forta a Europei si celor de la PSG le va fi foarte greu.
Sahtior - Dortmund : un meci intre echipe "masini de goluri ".vor fi mai mult de 2-3 goluri pe meci, dar jucatorii Borussiei vor face 2 meciuri mari si se vor califica.
Celtic - Juventus : sincer nu prea stiu jocul celor de la Celtic, de aceea inclin inspre cei de la Juventus ca se vor califica fara probleme happy
Galata - Schalke : la prima vedere este cel mai slab meci al optimilor, dar va fi una dintre cele mai spectaculoase partide ale optimilor, si avand in vedere ca cei de la Galatasaray au facut meciuri destul de bune cred intr-o calificare a turcilor.
Real - Manchester : un meci care poate sa fie oricand FINALA, pacat ca din optimi una dintre cele 2 vor parasi competitia. Avand in vedere ultimele rezultate ale madrilenilor impotriva englezilor cei de la united pornesc ca si favoriti.

| cosmincuriosu97 a răspuns:

2-1,1-1,1-2,0-1,2-0,2-0-2,1-0,1-2

| MikulAjutor a răspuns:

Porto-Malaga ori se va decide la golaveraj sau la penalty/Arsenal bayern... daca bayern revine in aceeasi forma din vacanta va avea un meci usor dar Arsenal nu e o echipa oarecare/Milan-Barcelona Barcelona e favorita clar.m-ai ales ca nu isi permit sa paraseasca competitia tocmai din optimi/Valencia-Psg PSG pare favorita dar Valencia are experienta si asta conteaza mult/Sahtior -Dortmun super meci. abia astept sa-l vad. n-are cum sa nu iasa un spectacol demn de UCl insa usor favorita e BvB(borusia dortmund) /Celtic-Juventus in tur pun pariu ca va fi egal dar acasa la Juventus va fi spectacol cel putin 3goluri vor marca cei de la juventus/Galatasaray -Schalke daca schalke nu-si revine in campionat e greu de crezut ca va castiga dubla cu galatasaray daca mai pleaca si Hunteelar la Arsenal vor avea pe cap si problema unui transfer/Real Madrid-Manchester United un meci superb pe langa sahtior-bvb acest meci este egal insa real ca si barcelona nu isi permite esecult... Porto-Malaga Porto se califica/Arsenal-Bayern Bayern se califica/Milan-Barcelona Catalanii se califica/Valencia-Psg Valencia se califica/Sahtior-BvB dortmund se califica Galatasaray-Schalke pariez ca vor fii penalty sau cel putin se va ajunge la extra time Galatasaray se califica/Celtic-Juventus Juve se califica /Real-Utd Madrid se califica