Boss eu cu fotbalul am ținut decât o dată în viața mea! Atât! Real Madrid! Hala Madrid! Cristiano Ronaldo! Asta înseamnă fotbalul pentru mine! Dar de când nu mai este la real! Nimic nu mai este la fel! și îmi pare enorm de rău că a îmbătrânit, în ciuda faptului că el la vârsta lui! Este top! Le dă lecții la toți! Erau alte vremuri boss! Era altceva! înaintea fotbalul era fotbalul! Acuma este jale rău de tot! Totul este de fațadă! Na mai rămas fotbalul Adevârat real ce era o dată!
Maiiles la el clasico când Messi și Ronaldo erau pe același teren! Pentru mine însemna, nu-ți pot spune în cuvinte ce era în inima sufletul meu să-l văd pe Ronaldo cum, ia umilt pe cei de la Barcelona! Ronaldo cu centrările lui Marcelo, și ieșirile lui Karim Benzema, isco! Ivan rakitici! Nu mai zic de nebunul de, Ramos ăla rupea tot în cale, când intra ăla la mingea îi telesporta le jucători 5 metri! )) ajunge ăia luați cu targa de pe teren! Turnau apă pe ei să-și revină
) lui Messi ce ia făcut o dată)))) la dat peste cap! Na mai jucat ăla vreo 2 săptămâni pe teren))))) la aranjat la un meci! Da și când se enerva leo Messi, numai dale de tă lăsa, mut! Navea decât să taci și atât! O dată ne bătut nebunul 5! zero! Nam marcase deloc în el meciul ăla! Era el clasico! Meciul! Le dădea numai la colțul scurt! Avea el nebunia lui să vină din viteză! De la jumătatede teren! și o, băga o dată cu stângul leo Messi, ști cum? Rămânea spaniolul nostru, iker casilias cu piciorele și mâinile pe loc! La unele faze mesii trecea nebunul de toată apărarea de unul singur după, dădea torpila magică! Naveai ce săi faci când îl apuca boala copiilor pe leo și ise punea pata pe minge! Zici că lua în mâini mingea și fugea spre poartă cu ea! și el a trase multe la viața!
Boss! eu iubesc fotbalul cu Adevârat! Săne înțelegem! Eu înțeleg cu Adevârat cei în inima ta! Dar trebuie să și înțelegi boss! Că fotbalul de acum! Este doar de fațadă! Nu este cel real! Sânt aranjați pe poziți! Sânt banii enormi de mulți la mijloc jucători de sute de milioane de euro! Fotbalul de astăzi este doar poziționări! Aranjate!
Si la mine tata este fcsb-ist si eu sunt dinamovista pana in maduva. Probabil tineai cu fcsb pentru ca iti forma o legatura extraordinara cu tatal tau. Dupa moartea lui, nu prea ai mai avut cu cine sa te bucuri pentru reusite( desi anul asta au fost cam putine). Ai descoperit galeria Dinamo, locul in care multi ne gasim libertatea, linistea si sufletul
Fotbalul e complet paralel cu mine.
Dar tu copil fiind, ai acceptat ce aprecia tata. Asa sunt copiii. Acum insa ai propriile tale pareri si aprecieri. Daca iti place Dinamo, mergi si sustine Dinamo. Nu e rusinos, nu e ilegal. Bucura-te de sport macar privind.