1 data pe saptamana in general este suficient. Daca vei vedea sau nu rezultate, tine mai mult de ce si cat mananci
Toti sunteti cu mancarea.
Ma odata pe saptamana? hai sa fim seriosi.
Daca doar odata pe saptama inseamna ca tragi ca nebunu in ziua aia de faci febra musculara.
Intre aceleasi mase de muschi lucrati pauza medie e de 48-72 ore. ( nimic nu-i batut in cuie )
Dar hai sa fim seriosi. 1 odata pe sapt... si vrei sa ti se vada pieptul prin tricou sau bluza. doamnee ce vise marete ai.
Adevarat!
Nu ca tragi ca nebunul.Esti bodybuilder, nu halterofil sa ridici greutati cat mai mari la 2 zile.Nu forta ne intereseaza.Trebuie sa izolezi bine muschiul si sa il tii cat mai contractat pe toata perioada exercitiului.Cand vei invata sa faci asta (crede-ma nu inveti in 6-12 luni de zile asta), vei vedea ca acel muschi va trebui lucrat doar 1 data pe saptamana ca altfel te vei supra-antrena.
Din sala trebuie sa pleci cat mai repede, ca sa cresti in masa, nu sa stai cat mai mult sa te supra-antrenezi.
Intr-adevar cel care a pus intrebarea are vise cu pieptul lui.
Nu te-am luat peste picior daca asa ti s-a parut.Am explicat doar.In cazul in care ce am spus nu este valabil, vizioneaza clipurile cu kai greene in care explica acelasi lucru care l-am spus.El avand peste 10 ani de experienta.
Nu sunt genul care se pozeaza dezbracat ca sa vada fetili sau sa fac concurs de frumusete. Fara suparare / fiecare cu placerea lui, dar eu am 25de ani si am trecut de fazele cu care e mai tare in brand.Am 87kg la 1.70m.Daca ti se pare ca nu stiu nimic despre sala si sunt un slab fata de tine te astept la FitFactory Gym din Vitan, Bucuresti intre orele 13:00-14:00 (joi si sambata sunt acolo) sa imi explici mai multe, in caz ca esti mai masiv ca mine.
Eu in deosebire de tine, ascult sfaturile celorlalti cu experienta si prin asta am de castigat.Am vazut ca dai multe sfaturi pe categoria asta si majoritatea sunt bune.Probabil ne vom intelege mai bine cand mai cresti.
Salut si bafta la antrenament.
Hai ma lasa-ma tu ca ma astepti si nu stiu ce si vrajeli din astea.
Ti-am zis da-mi add sa vedem daca stii atat teorie ai practicat cv?
Daca nu taci dracu!
Lasa-ma cu nu stiu cine si nu stiu ce sala si nu stiu ce.
Tu nu pozezi nu stiu ce ii treaba mea.
Nu ti-am cerut parerea sau cv gen![]()
Si numai tot vorbiti aiurea stiti multa teorie si nu stiu ce.
Faceti si practica daca nu taceti dracu cu tot cu teoria plii!
Depinde de genetic. important e sa tragi tare, sa mananci, sa te odihnesti si sa-l lucrezi doar o data pe saptamana.