Sa nu depasesti 2 ore ca deja e prea mult dar pina in 2 ore e ok adica eu la piept fac cite o ora jumate... nu te afecteaza cu nimic crede-ma
Uite ca incepator trebuie sa faci antrenamente mai lungi... dupa ce vei trece la un nivel mai avansat poti reduce timpul de antrenament pentru ca acum tu trebuie sa faci repetari multe pentru a forma muschiul, dupa aceasta etapa vei incepe sa faci repetari putine (9-10sau mai putin ) pentru a creste in masa musculara. TE PLAFONEZI adica ramii la un anumit nivel si nu e adevarat... O grupa de mushi pe zi poti face dupa ce ai trecut de 4-5 luni de antrenamente pentru a te concentra pe grupa respectiva dar pentru inceput continua cu doua grupe pe zi. Acum trebuie sa plec la sala daca mai ai nelamuriri intreaba-ma si o sa incerc sa te ajut. Bafta
Dar tot nu am primit raspunsul care il vroiam, daca nu primesc raspunsul o sa pun intrebarea din nou
Poi 1-2 ore depinde cand terminii exercitiile respective.3 exercitii pe o grupa maxim.
Tocmai de aia febra musculara e un semn bun deoarece daca nu faci febra musculara inseamna ca poti face si a 2 zi deci rezulta ca poti continua asa pana in a 5 zi.Dar febra musculara nu apare decat daca maresti greutatea.
Ciudat, eu fac intre 4 si 5 exercitii pe grupa fiecare set pana la epuizare si esuare musculara si 1 minut sau 1 minut si 15s pauza cu 3 minute sau 3 jumate pana sa schimb grupa, astfel fac 2 ore pe zi cu 2 grupe musculara : >
Uite de exemplu ieri, la biceps am facut 4 exercitii cu 8 repetari si la ultima serie la penultimul exercitiu acesta fiind flexiile cu gantera de la 8 repetari am ajuns la 3 , din cauza ca mi-am epuizat bine bicepsul iar acum explodez de febra musculara, nici nu pot sa incordez bicepsul