| Vladut500 a întrebat:

Eu sunt Vlad am 13 ani si vreau sa va pun o intrebare: Eu fac sport judo de performanta+forta separat la sala de forta
Si as vrea sa va intreb daca ma masturbez cam o data pe saptamana pot sa numai cresc in masa musculara? Am citit foarte multe articole dar uni spun ceva alti alt ceva tinand cont ca eu inca nu am sperma ci acel lichid nu vad cum as putea pierde testosteronlaughing Deci are vreo legatura? Vreau raspunsuri serioase nu glume

Răspuns Câştigător
| Own3r a răspuns:

Cu masa musculara nu are treaba.Chiar e bine sa te masturbezi.
Dar nu prea des.Ce-i mult strica.Asa ca dai la manivela ca nu patesti nimic laughing

2 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Nu pierzi din masa musculara. Este un efect psihic, destresant, calmant. Asta e marea problema a sportivilor, dupa cum poate stii, boxerii nu au voie sa faca asta sau sa stea cu sotiile lor, cu o luna de zile inainte de meciuri, pentru ca pierd din putere.
Se spune ca s-au pierdut razboaie din cauza ca luptatorii au fost pe la femei, sau chiar si ca gladiatorii erau momiti cu femei, pentru a fi mai usor de invins.
Singurul efect pozitiv al masturbarii este relaxarea, care vine impreuna cu acel moment de 20 de secunde, mai intens. Pe urma urmeaza o perioada de calm. Un om tare se poate abtine de la asta, sigur, si astfel devine mai nervos, mai irascibil, exact ce ai tu nevoie. Oricum, poti da cu altii de pamant, ca sa scapi de presiune, iar lichidul seminal este eliminat in fiecare noapte, in "visele umede".

| Wehes a răspuns:

rolling on the floor
Masa musculara nu are nici o treaba cu masturbarea.