As vrea sa va intreb ceva
 As vrea sa va intreb ceva O alimentatie potrivita pentru masa musculara?
 O alimentatie potrivita pentru masa musculara? sa contina proteine...calciu etc.
 sa contina proteine...calciu etc. corespunzator masei musuclare...as dori sa-mi definesc abdomenul.
corespunzator masei musuclare...as dori sa-mi definesc abdomenul. am pectoralii foarte bine definiti, bratele la fel dar ma deranjeaza abdomenul..si daca alerg se formeaza abdomenul?
am pectoralii foarte bine definiti, bratele la fel dar ma deranjeaza abdomenul..si daca alerg se formeaza abdomenul? sau se lucreaza doar picioarele?
sau se lucreaza doar picioarele? Funda:*
Funda:*
					4-5 mese pe zi bogate in proteine ( carne, lapte, branza, oua ), dintre care una la 30,     maxim 60 de minute dupa antrenament ( cea mai importanta masa ).
Sa adaugi si carbohidrati ( orez, carotfi, quinoa, etc. ) pentru energie si fibre vegetale + grasimi sanatoase ( masline, nuci, etc.)
Cand alergi se formeaza si abdomenul, pentru a defini abdomenul ( sau orice grupa ) trebuie sa arzi grasimea, NU exista exercitii de definire, ci doar exercitii de masa musculara si de slabit, alergatul e foarte bun pentru slabit.

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Era mai usor sa dai linkul decat copy/paste la toata povestea
si e INUTIL ce zici tu, sa copiezi un program, e mult mai eficient sa intelegi principiile si sa-ti faci propriul plan alimentar.
Dar nah, pentru copiii mici paraleli cu sportul e mai usor sa dea copy/paste  

Mai documenteaza-te sa vezi de ce e o aberatie sa copiezi un plan al altuia, si la tine ma refeream cand am zis copil mic paralel cu sportul, cand pui masa musculara NU ai 3 mese pe zi, si in niciun caz 5000 de calorii / 3 mese, poate daca concurezi la Mr Olympia.
"Creatina este alcatuita din 3 aminoacizi (glicina, arginina, metionina)", de cand naiba creatina e compusa din aminoacizi si de cand contine arginina 
Si cel mai important supliment, PROTEINA cu absorbtie rapida ( de preferat din zer )  nici macar nu e mentionat.
Articol de doi bani.
stii macar ce sunt aminoacizii si ce e creatina si ai experienta cu vreuna din ele?