|

Salut TPU, am 13 ani si îmi place mult fotbalul. Joc de la 5 ani, in prezent joc la echipa de seniori a comunei,"Tractorul Nănești "jucând cu cei peste 25+ ani.Joc de la 11 ani la echipa de 3 sezoane marcând gol după gol.Nu ma laud. Adulții din echipa o zic.Sunt in primul 11 mereu titular.Sunt eu mai micuț dar am o viteza un dribling si șut foarte bun.Alți copii la vârstă mea stau si respira aerul de pomana pe Facebook si Instagram, eu in fiecare zi antrenandu-ma din greu.Deci talent am si sunt muncitor doar ca vreau sa devin un fotbalist profesionist. Vreau sa merg la Academia Gica Hagi doar ca am 13 ani.Si preselecțiile sunt doar incepand cu generația 2007.
Eu oare pot sa intru ca la 17 ani sa ies cu contract? Sunt prea mare? Dau funda fiți serioși va rog eu!⚽⚽⚽

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca esti asa bun cum spui sigur o sa te primeasca. Te poti interesa direct, prin telefon sau sa scrii Academiei si sa prezinti cariera ta de pana acum. De la ei vei afla si cand se tin selectiile.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Din ce spui esti nascut in 2008, asa ca vei putea merge de anul viitor sa dai probe. Daca esti primit la Academie si vei fi bun atunci vei putea fi jucator profesionist de la 17 ani.

| a răspuns (pentru Ioandelasal):

Sry asta este alt cont.Bro am 13ani sunt născut in 2006! Știi de asta întreb nu stiu daca ma mai primeste.

| explică (pentru Ioandelasal):

Adev bro mersi oricum azi sun la ei si poate peste vreo 6, 7ani ma vezi pe Camp Nou jucând cu De Ligt? Meriti funda! Noroc bro!