| Adelin753 a întrebat:

As dori sa-mi achizitionez un Penny Board original cu roti de silicon. De pe ce site din Romania pot comanda unul pana intr-un buget de 250 de lei? Nu vreau fake-uri sa se rupa imediat sau alte prostii. Cele de pe site-ul 'skates.ro' sunt bune? Imi puteti da niste sfaturi / sugestii deoarece sunt incepator in acest domeniu. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Axattys a răspuns:

Din cate stiu site ul skates e unul dintre cele mai populare site uri din Romania legat de skateboard pennyboard sau longboard, deci probabil e bun pentru a cumpara un pennyboard de acolo. Sunt modele destul de faine laughing Daca iti vei cumpara iti urez distractie placuta happy

3 răspunsuri:
| Adelin753 explică (pentru Axattys):

Multumesc, dar am vazut pe internet ca cele originale, in mijlocul placii scrie "Penny board'' si pe ax la fel. Acum nu stiu ce sa cred. Mersi de ajutor.

| Axattys a răspuns (pentru Adelin753):

Bineinteles, cele originale sunt din alte tari cum ar fi America sau poti da comanda din Germania sau de undeva din europa dar si astea sunt bune de la Skates. Eu mi-am luat de acolo un longboard si e destul de bun.

| Adelin753 explică:

Multumesc de sfaturi voi tine cont. Cum este longboard-ul? Imi poti sugera un Penny Board de pe acel site te rog. Vei primii funda.