| Stefanvasile a întrebat:

Salut, TPU! Considerati Dortmund o echipa de top din ultimii 10 ani? Dar anul acesta?

10 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns:

Nu,de top era când il aveau ca jucător pe Lewandoski și juca finala cu Bayern, tocmai a fost eliminata de Manchester City deci nu, nu o consider o echipa de top din anii menționați de tine.

| Stefanvasile explică (pentru Invictusman):

Consideri ca, ajungand in sferturile UCL nu e o echipa de top? Spre ex, Barca, Inter, Utd, Atletico etc etc nu au ajuns.

| skull12 a răspuns:

Nu, in campionat si in cupa germaniei se descurca, dar nu este de nivelul Champions League.

| Stefanvasile explică (pentru skull12):

A ajuns in sferturi! Alte echipe "de top"-Barca, Juve, Inter, Lazio, Atletico, Atalanta etc nu au ajuns

Vorbim de city, cea mai scumpa echipa

| Invictusman a răspuns (pentru Stefanvasile):

Nu mi se pare o performanta având in vedere ca o fost eliminata în sferturi, dortmund nu mai sperie de o vreme buna de timp, e o echipa incomoda într-adevăr dar sub nici o forma de top, cu atât mai puțin din ultimii 10 ani.da, era de top când juca Lewandoski la Dortmund și ajungea în finala, era o echipa de speriat, dar s-a stins de o vreme nu mai impresionează cum obișnuia sa o facă. O echipa de top putem spune ca este Real Madrid care rupe și în campionat și în Champions League, sau City care confirma și în campionat. dortmund e pe locul 5 în campionat deci nu are nici o șansă la titlu în fata lui Bayern. Barca nici ea nu mai e o echipa de "speriat " multe echipe nu mai confirma, nici măcar Liverpool care făcea ravagii cu orice echipa o prindea. Au avut un sezon acceptabil dar nu wow cei de la Dortmund, dar nu cred ca o sa mai se ridice la același nivel de acum câțiva ani prea curând, cel puțin nu cu jucătorii pe care ii are.

| Drimmero a răspuns:

A fost sus vreo 2-3 sezoane cat a fost Klopp la ei, dar dupa a devenit echipa de pluton. Anul asta in niciun caz, nu au aparare, nu au echipa, nu au antrenor, au doar o adunatura de jucatori talentati precum Haaland, Sancho, pustiul ala de 17 care a marcat cu City si inca unul de 16 ani in jurul carora se incearca sa se formeze o echipa, il mai au pe Reus dar nu e jucator care sa-ti decida o dubla-eliminatorie, e departe de ce a fost candva.

| tonyc7 a răspuns:

E o echipa de top dintotdeauna. E cea mai buna echipa a Germaniei, asta e clar!

| Drimmero a răspuns (pentru tonyc7):

Pe ce te bazezi spunand asta cand exista un Bayern Munich? in afara ca incerci sa trollezi dar nu-ti iese.

| Stefanvasile explică (pentru Drimmero):

Tin cu Bayern Munich! Asta e clar! Voiam doar sa vad parerile altora despre asta.

| Ødegaard a răspuns:

O echipa care își pierde cei mai buni fotbaliști chiar și gratis, in favoarea unei rivale din campionat nu poate fi considerată de top.E doar o borna de lansare pentru fotbaliștii tineri și buni