anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am luat o bucata lunga de fier am taiat-o cu flexu si acum am 2 bucati de fier una are 2.5 kg si cealalta tot la fel. Am 11 ani imi fac treaba cu ele? Si ce exercitii as putea aplica cu fiarele astea laughing Ofer funda

Răspuns Câştigător
| naf29 a răspuns:

Cu "ganterele" poti lucra tot corpul (piept,spate,deltoizi,biceps, triceps, picioare). Problema ca la 11 ani e cam devreme pentru a putea sa te apuci de masa musculara deoarece iti opreste cresterea. Cel mai bine e sa faci flotari (pentru piept, biceps, triceps) plus abdomene, daca ai posibilitatea sa faci tractiuni e perfect si pentru picioare iti recomand genoflexiuni. Daca totusi vrei sa faci cu "ganterele" nu incerca sa faci deltoizi si spate ca iti vei rupe spatele, deoarece nu e asa de dezvoltat la varsta asta. Poti face piept, biceps, posibil si triceps( dar pentru 11 ani) e cam greu, dar nu imposibil.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu e misto adica tu nu crezi ca nu stiu sa dau cu flexu? laughing))) Si nu e la misto vorbesc serios am taiat si arata acum ca 2 gantere

| kqwjy a răspuns:

La 11 ani tu vrei sa faci exercitii de gen? laughing dragul meu, daca te duceai la un instructor de fitness nici macar nu te lasa sa in sala happy de la 16 ani, incolo, ai voie sa faci exercitii musculare happy
sa nu il iei ca pe un raspuns rautacios. dar am spus adevarul

| alinutzabebitza a răspuns:

Daca ai 11 ani de unde stii tu sa tau fier? Cumva ai pus-o la misto intrebarea happy? Daca e adevarat da-mi si mi-e fundita...happy

| xPwN a răspuns:

La 11 ani crezi ca poti sa tragi de fiare. mai asteapta ptin sa cresti ca trag fiarele de tine laughing... fa niste abdomene, flotari cand ajungi la 500flotari/zi atunci poti sa tragi de fiare...