| Catzilla a întrebat:


M-am apucat de sala de 4 zile si am vrea si eu un program cu ce sa mananc dimineata, la pranz si seara si inainte si dupa sala (fac sala dimineata)
Eu mananc:
dimineata : fulgi de ovaz cu iaurt + 2 oua fierte +1 felie de paine
dupa sala : 2 banane
la pranz: 100 gr carne pui + mazare/cartofi fierti
la ora 16: 2 mere
seara: 100 gr de carne de pui +mazare/cartofi fierti +200 gr de branza si cam peste o ora beau o cana de lapte (mai beau lapte in timpul zilei)
Multumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

La baza alimentatie trebuie sa stea proteina si mai exact: Carne,lapte oua,branza si soia.
Cat despre alte alimente pe care le-ai putea consuma sunt fulgii de porumb,seminte de in,mai multe fructe si legume si mai ales diverse nu doar banane, pestele(somonul ca recomandare), sardinele cat despre mancare gatita de asemenea poti diversifica in loc de cartofi copti poti face piure, etc.
Eu iti recomand sa schimbi atat si carnea cu soia, si nu numai, carnea de pui se poate inlocui cu carne de vita degresata sau de porc degresata, etc ai prins ideea, NU FI RIGID IN ALIMENTATIE, schimb-o frecvent!

| Alelulu a răspuns:

Pai nu stiu daca esti fata sau baiat. Daca esti baiat ai un meniu destul de subtirel ( eu sunt fata si mananc 150 g carne + 250 g legume la fiecare masa dar nu cartof ( dat de nutritionist) ). Daca esti fata e cam mult cu atatia cartofi sau mazare. Incearca sa mai schimbi. Baga si niste pastai innabusite ( le pui apa peste si lasi sa scada si un catel de usturoi ) sau poti manca si cate o salata cu ton si porumb ( cam 150 g porumb) poti manca paine neagra. Si paste integrale ( alea nu se depun si de preferat la pranz 1 data pe sapt) poti sa mananci si vitaaaa ca e buna si sanatoasa dar dinaia fara grasime la gril. Mai poti face dovlecel la gratar sau vinete la gratar cu rosie. In rest, cum mananci asa cu gustari e perfect!

| Catzilla explică (pentru daassh):

Eu schimb des alimentatia.Nici nu pot sa mananc aceleasi alimente mai mult de 3 zile.
Si inainte de sala (masa de dimineata e bine fulgi de ovaz cu iaurt si 2 oura fierte/omleta si o felie de paine?

| Catzilla explică (pentru Alelulu):

Sunt baiat
Si ce ar fi bine sa mananc dupa sala si pe la ora 16(gustarea) sau sa nu le schimb?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Catzilla):

Dupa sala proteina + carbohidrati. Adica o friptura cu orez/cartofi ca exemplu.

Si apoi la pranz, din nou friptura cu mazare/cartofi cum ai scris tu acolo.

| Alelulu a răspuns (pentru Catzilla):

Mananci bine acum tine o tot asa cu banane si mere sau alterneaza in loc de mere grepfruit portocale ce fructe preferi. Si sa stii ca toate legumele contin carbo. Nu doar cartofii sau painea. Ideea e sa mananci carbo din mancare sanatoasa sa nu ti se formeze grasime. Mazare cartofi paine neagra paste integrale morcovi porumb ( la conserva sau mamaliga) fasole boabe sunt alimente benefice. Siiiiii semintele de floarea soarelui crude ( nu prajite gasesti la plafar)' sunt proteina curata poti manca la gustare.

| SiLaS a răspuns:

Ce e asta? Tu mananci mai putin decat un om norma.Trebuie sa ai 4 mese pe zi in care sa ai 250g de carne+carbo iar tu mananci de 2 ori pe zi carne si cate 100 de grame.Pai tu mananci toata ziua cat mananc eu la o masa.Cu alimentatia asta nu o sa rezolvi nimic.

| daassh a răspuns (pentru Catzilla):

Desigur, este foarte bine, parerea mea! Mult noroc!