| Radu136 a întrebat:

Mai multe persoane mi-au zis, ca, aceste doua exercitii http://www.google.ro/......tp?/imgres
si http://www.google.ro/......tp?/imgres
Ar trebuie facute cu o greutate mai mica dar repetari mai multe, peste 15 repetari, pentru ca muschiul s-ar pompa mai bine si ar creste mai repede! Este adevarat?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Ce ti-au zis ei este pentru definire (forma), pentru masa sau volum mai mare ai nevoie de greutati mai mari si repetari mai putine!
Incearca sa-ti cunosti corpul cum se dezvolta mai bine... furand de la fiecare cate ceva si din toate fa-ti un program special pentru tine!
Corpul omenesc difera cate putin de la unul la altul, cunoaste ce e mai bine pentru tine, atunci vei avea succes vazand cu ochii pana atunci invata! Bafta!

7 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Irelevant. eu nici macar nu numar repetarile. este pierdere de forta si timp. eu imi numar seriile in secunde de tensiune continua.

| JohnnyBi a răspuns (pentru lpavel):

Zi zau cu limba scoasa. nu exista definire prin schimbarea antrenamentului. definirea se face din alimentatie si adaugarea exercitiilor cardio. in rest, antrenamentul ramane la fel. acelasi tipuri de exercitii impartite la fel in serii si repetari.

| lpavel a răspuns (pentru JohnnyBi):

Tu antreneaza-te cu 5 kg, cine stie poate peste noapte vei ajunge campion... laughing)))

| NDC12 a răspuns (pentru lpavel):

Sau poate peste noapte vei ajunge tu mai destept. dar e cam imposibil sad

Ce legatura are antrenamentul cu definirea?

| lpavel a răspuns (pentru NDC12):

Stai in lumea ta si nu te mai antrena, numai mananca, vei avea o definire super buna! big grin te antrenezi si tu cateva luni si crezi ca le sti pe toate... tu sa faci cum vrei eu cum vreau, mi-am zis parerea nu-ti convine, asta e, nu-mi mai da Reply ca nu-ti mai raspund!

| JohnnyBi a răspuns (pentru lpavel):

Este un termen bun pentru oameni ca tine. se numesc prosti. eu pot face un antrenament cu 5 kg sa para mult mai greu decat e. cand nu ai o sala cu greutatile care iti trebuiesc te adaptezi. 1 antrenament cu 5 kg si 40s tensiune pe serie face hipertrofie mult mai mare decat 20kg si tensiune 4 secunde.

| NDC12 a răspuns (pentru lpavel):

Si iar am ajuns sa ma contrazic cu un copil firav care daca bate vantul saracul zboara si el.

Nu mai manca? Cine zice sa nu mai mananci, sportivule care esti?