| alexionut98 a întrebat:

unde e cel mai bine sa dau intro bataie adica sa nul ranesc grav doar pe moment sa inceteze sa mai dea dau funda!

17 răspunsuri:
| Hades98 a răspuns:

Dai in partea stanga la barbie un " croseu" si ia lesin daca dai cu destula putere.
Bafta!

| Peter28 a răspuns:

Sub stern. Deci exact unde se termina coastele. Un pic mai sus de stomac. Ii aplici acolo un pumn si ramane fara respiratie cateva secunde. Apoi daca nu inceteaza, incearca ori sa ii dai la abdomen, ori cum piciorul in partile laterale ale genunchilor.

| FaraSperantaSEN a răspuns:

Ai primit vre`o data o aspirina?
adica o lovitura cu genunchiul in sold? acea durere te face sa te opresti pentru ca doare ff tare daca te mistitongue
deci dai cu forta cu genunchiul in soldtongue de mai multe ori( nu o sa-i sara piciorulaughing ) dar se va oprii

| lolita24 a răspuns:

Pai... da la picioare. Mai sus de glezna. Pe acolo (tibia big grin). Eu am dat asa si crede-ma. s-a oprit baiatul respectiv. Sau un simplu pumn in burta.

| Anonymmo a răspuns (pentru lolita24):

Daca dai in tibie, poti chiar sa iti rupi piciorul, deci sa lovesti in tibia adversarului nu e chiar o solutie, poate sa barezi tibia (cu genunchiul), atunci doare.winking

| alexionut98 explică:

Ba baieti mi-ati dat numai idi bbune dar nu stiu cui sa-i dau funda

| iusty12 a răspuns:

Daca ii dai un pumn tare in burta poate lesina si se opreste.big grin

| AlexandraAndr a răspuns:

Daca poti ridica piciorul la cap... e perfect. un picior relativ tare in cap si ii dai "restart" o sa il ametesti putin.

| alexionut98 explică (pentru AlexandraAndr):

Tare frate trebuie cu restartu stiu sa dau cu picioru dar s-ar putea sa-i dau shut down laughing

| AlexandraAndr a răspuns (pentru alexionut98):

Orice... dar daca e baiat poti sa-i dai intre picioare...thinking

| Hades98 a răspuns (pentru AlexandraAndr):

Deja de ii dai intre picioare dovedesti ca esti slab. oh go on
Daca te tine, esti smecher, tare etc dai direct frontala baga frica in el si nu te lasa moale la nimeni.
Si doar fetele dau intre picioare

| AlexandraAndr a răspuns (pentru Hades98):

A zis sa nu il raneasca tare... asa ca, e mai simplu cu o astfel de lovitura.Ca ii da si cu pumnul la fata sau la coaste, chiar si la ficat... dar pot aparea altfel de complicatii, cel putin coastele nu poti sa le pui in ghips si doare extrem de tare, nici nu poti sta in fund.winking

| Hades98 a răspuns (pentru AlexandraAndr):

Da dar poate sa ramana si ipotent. Si mna daca chiar nu vrei sa se vada semne dai la ficatlaughing
Sau dai una in capu pieptului sa ii iei un timp aierul happy

| Laurentiu9637 a răspuns:

Deci. in calitate de boxer amator ce is laughing). dai in stomac. coaste. sau ficat. sau. daca ai forta in piciore. dai tot la picioare. undeva pe gamba. sau mai jos. dar ai grija sa nu-i palesti genunschiu ca poate ii sare de la loc laughing

| Anonymmo a răspuns:

Bărbiee, abdomen, genunchi.

| EleMenTHD a răspuns:

Salut Ionut Incerca sa il prinzi intr-e blocuri si sa ii dai 2 picioare pe partea exterioara a genungchiului... apoi va cadea si vei face ce vrei cu el.