Ai primit vre`o data o aspirina?
adica o lovitura cu genunchiul in sold? acea durere te face sa te opresti pentru ca doare ff tare daca te misti
deci dai cu forta cu genunchiul in sold de mai multe ori( nu o sa-i sara picioru
) dar se va oprii
Salut Ionut Incerca sa il prinzi intr-e blocuri si sa ii dai 2 picioare pe partea exterioara a genungchiului... apoi va cadea si vei face ce vrei cu el.
Sub stern. Deci exact unde se termina coastele. Un pic mai sus de stomac. Ii aplici acolo un pumn si ramane fara respiratie cateva secunde. Apoi daca nu inceteaza, incearca ori sa ii dai la abdomen, ori cum piciorul in partile laterale ale genunchilor.
Pai... da la picioare. Mai sus de glezna. Pe acolo (tibia ). Eu am dat asa si crede-ma. s-a oprit baiatul respectiv. Sau un simplu pumn in burta.
Http://www.wikihow.com/Learn-Martial-Arts-%22Pressure-Points%22 recomand tehnica 11.
Deci. in calitate de boxer amator ce is ). dai in stomac. coaste. sau ficat. sau. daca ai forta in piciore. dai tot la picioare. undeva pe gamba. sau mai jos. dar ai grija sa nu-i palesti genunschiu ca poate ii sare de la loc
Daca poti ridica piciorul la cap... e perfect. un picior relativ tare in cap si ii dai "restart" o sa il ametesti putin.
Dai in partea stanga la barbie un " croseu" si ia lesin daca dai cu destula putere.
Bafta!
Tare frate trebuie cu restartu stiu sa dau cu picioru dar s-ar putea sa-i dau shut down
Orice... dar daca e baiat poti sa-i dai intre picioare...
Deja de ii dai intre picioare dovedesti ca esti slab.
Daca te tine, esti smecher, tare etc dai direct frontala baga frica in el si nu te lasa moale la nimeni.
Si doar fetele dau intre picioare
A zis sa nu il raneasca tare... asa ca, e mai simplu cu o astfel de lovitura.Ca ii da si cu pumnul la fata sau la coaste, chiar si la ficat... dar pot aparea altfel de complicatii, cel putin coastele nu poti sa le pui in ghips si doare extrem de tare, nici nu poti sta in fund.
Da dar poate sa ramana si ipotent. Si mna daca chiar nu vrei sa se vada semne dai la ficat
Sau dai una in capu pieptului sa ii iei un timp aierul
anonim_4396 întreabă: