Nu incerca sa iei toate raspunsurile cretine in seama.
Esti perfect normal, daca spui ca in timp ce alergai aveai pulsu 170.
Un om poate ajunge si la 200 la un efort maxim.
Pulsul unui om normal linistit e de 80 batai / 1 minut. Daca ai luat ceva energizante / cofeina pulsul creste.
Si eu umblu la un fel de sala, am 16 ani, si eu am avut un puls destul de mare, dar am intrebat atunci daca nu este prea mare, dar mi-au spus ca este din cauza efortului depus, poti sa iti masori pulsul cand nu faci chiar asa de mult efort si o sa vezi dupa aia.
Pulsul tau este mare. S-ar putea sa ai hipertensiune arteriala. Poate ar fi bine sa consulti doctorul de familie in legatura cu asta. Ti se poate intampla ceva rau daca continui sa supui inima la efort fara sa fi asigurat daca poti sau nu sa faci asta.
Pai din moment ce alergi mai mult pulsul creste incearca atunci cand stai in pat de ex. si sa pui mana la incheietura mainii sa vezi ca ti se mica incet. apoi incearca sa alergi (sa obosesti) si pune din nou mana acolo sa vezi ca o sa se miste mult mai repede
Asta depinde de cat efort depui la alergat acum poate ai pulsul mare dar dupa ceva timp va scadea, deci e ceva normal.
Problema este urmatoarea. Tu depui foarte mult efort iar pulsul tau este mare din cauza ca te suprasoliciti. Incearca sa faci exercitii 20-30 min dupa ia o pauza de 10 min si tot asa.
Funda?
Cipi1212 întreabă: