| eusebiu27 a întrebat:

Salutare TPU vreau sa ma las de mâncat dulciuri, de cand cu școala online mananc mai multe iar faptul ca trebuie sa stau in casa mai mult deja mi-a adus și câteva kilograme in plus.Cum as putea reuși sa ma las de ele și plus de asta cu ce le as putea înlocui?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dulciurile gătite, bomboane, prăjituri, să le înlocuiești cu fructe dulci. Astfel vor fi mai puțin nocive. Când mănânci pâine sau paste sau pizza, tot dulce mănânci. Așa că și pe acestea poți să le reduci volumul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fructe și miere. happy
Când ți-e poftă de dulce poți lua o linguriță de miere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara de banii aia o carte.

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

De exemlu eu nu am mancat vreo 7 luni dulciuri aprape deloc deoarece cu bani din alocatie i-am economisit pentru scoala des oferi. Deci incerca sa gasesti un alt scop banilor sa îi economisesti pentru ceva anume
de exemplu nu cheltui mai mult de 3 lei pe zi pe dulciuri.

| mgtow a răspuns:

Apa - legume. Miscare 2ore pe zi - anunti pe tanti sa nu iti dea multe grasimi

| costicj a răspuns:

Îmi pare rău că o să par în dezacord cu restul, dar ei au o intenție bune, cu exprimare greșită. Îți clarific eu. Dulciurile, ca și țigările, devin un viciu, provoacă dependență. Cum scapi de o dependență? O înlocuiești cu alta.
Cel mai ușor este să schimbi una nocivă cu alta mai puțin nocivă, pentru a consuma sevrajul pe altceva. O să fie mai greu la început, deoarece o rutină deja creată, e greu de schimbat pe plan neurologic. Treaba asta funcționează exact ca reflexele.
De aici încolo, tu trebuie să vezi ce anume poate să înlocuiască dulciurile încât mindset-ul tău să rămână pe aceeași direcți mai eficient.