Salut!
Vorskla-Dinamo
Dinamo a avut noroc la tragerea la sorti. Vorskla a ocupat locul 6 in Ucraina de anul trecut, deci nu este o forta...
In acest moment, este pe locul 2 in Ukrainian Premier League, avand 3 victorii si o infrangere. A pierdut in prima etapa, dar a castigat cu nume importante gen Metalurg Donetsk si Karpaty, asa ca dinamovistii ar trebui sa aiba grija. Dinamo este aparent favorita in aceasta dubla mansa si sper sa se califice, cu toate ca Dinamo a produs destul de multe surprize negative in anii trecuti.
Steaua-TSKA
TSKA e o echipa puternica, est-europeana si poate sa produca surprize. Steaua are un avantaj ca echipa bulgara nu a inceput inca sezonul si inca se afla in pregatiri. Steaua deja are 3 meciuri oficiale si se vede un progres, asa ca normal echipa ros-albastra ar trebui sa treaca. Oricum, campionatul bulgar nu este atat de puternic ca cel romanesc si Steaua ca echipa care in fiecare an ajunge in grupele unei competitii europene, este obligata sa treaca. Ma tem de Zicu si Moraes, care pot incurca Steaua. Eu totusi am incredere in apararea stelista si echipa va merge in grupe.
Slask-Rapid
Rapid are prima sansa, intotdeauna echipele romanesti au trecut de cele din Polonia. Echipa giulesteana s-a intarit anul acesta si e obligata sa se califice in grupe, mai ales ca are potential in aceasta competitie, asa cum am vazut in 2006, cand am ajuns in sferturi. Sper sa se califice impreuna cu Steaua si cu Dinamo in primavara europeana. Rapidul are un avantaj enorm ca joaca in deplasare meciul tur, acasa se poate mobiliza mai bine in cazul unui esec in deplasare.
Vaslui-Sparta Praga
Vasluiul are un adversar dificil. Toate echipele din fosta Cehoslovacie sunt periculoase. Echipa moldoveana nu este intr-o forma buna si ca sa fie "meniul" complet Vasluiul nu are apararea in regula, fundasii centrali fiind accidentati. Sper totusi sa isi revina. M-as bucura enorm daca s-ar califica.
Gaz Metan-Austria Viena
Gaz Metan joaca pana la urma primul meci in deplasare, este avantajata enorm, putand sa repete rezultatul cu Mainz. Eu cred insa ca ardelenii nu vor mai avea probleme atat de mari ca in meciul cu nemtii.Austria Viena este o echipa slaba, am vazut-o in amicale. Totusi Gaz Metan trebuie sa arate acelasi spirit de lupta si sa arate ca este o echipa omogena. M-as bucura daca s-ar califica, la fel ca orice roman si nu ne-ar face de ras in grupe.
In concluzie, cel putin 3 echipe vor merge mai departe. Am incredere in toate echipele romanesti ca vor arata acel spirit de lupta care l-au aratat Steaua si Rapid in 2006. Trebuie sa lase la o parte problemele din campionat si sa se mobilizeze atat psihic cat si fizic, sa se pregateasca intens, pentru ca avem nevoie de puncte si de coeficient. Nu cred ca vom ajunge ca Anglia sau Spania, dar macar sa aratam ca suntem o tara puternica.
Numai bine! Succes echipelor romanesti!
Eu cred ca se califica 3-doua echipe din bucuresti, cred ca steaua si rapid si o echipa dintre vaslui si gaz metan, nu stiu care
Salut Daniel! Eu personal cred ca o sa treaca mai departe in grupele Europa League, Dinamo, Rapid si Steaua (echipa mea de suflet si a familiei mele
). Vasluiul a picat prost cu Sparta Praga, echipa foarte puternica. Gaz Metan a picat destul de bine, dar echipa nu cred ca o sa-i faca fata Austrei Viena. Sper sa fie adevarat ceea ce am spus si Fortza Steaua. FUNDA?!
Dupa cat fotball stiu eu zic asa
3 din 5 merg mai departe in grupe. imi e frica putin de steaua si de vaslui. gazul a aratat ca poate
Cipi1212 întreabă: