Greutatea contează si de inaltimea pe care o ai. Una e la 1, 60 alta la 1, 90.
Tu cum stai cu inaltimea?
Are 165 cm.
De unde stii?
Un răspuns mai vechi al ei.
Te ignora că vrei bărbați frumoși sau bogați,voi femeile vedeți așa bărbați, aia urâți sunt buni doar pentru banii și formează o relație cu ei pentru că a văzut că bărbați frumoși înșeală, căutați prieteni cu tipi non atractivi, nu e vorba că nu atragi sunt visele tale de prințesă, fetele din ziua de azi numai iubesc cu adevărat
M-am întâlnit cu una grasa,nu a vorbit cu mine,cu una urâtă nu a vb cu mine, voi prințesele aveți multe pretenții, mai sunt și femei independente care fac strada, video chat, sugarbaby )))) doar vagin mai oferiți și ăla folosit la maxim
In primul rand fiindca persoanle grase nu sunt persoane sanatose si atunci toata lumea le ocoleste.
Faptul ca tu te complaci in a fii grasa, denota o mare indolenta si nepasare din partea ta, ceea ce oamenilor nu le face placere sa se insoteasca cu acest tip de oameni care nu dau doi bani pe ei.
Dar tie iti plac barbatii grasi, te atrag?
Probabil ca exista un barbat gras si pentru tine, asadar nu trebuie sa disperi, ca fiecare sac are un petec potrivit pentru el.
"am doar 94 de kg.Nu înțeleg de ce nu ma iubește nimeni?"
precis o să găsești tu pe cineva de calibrul tău!
Pentru ca majoritatea covirsitoare a graselor sunt niste puturoase lipsite de vointa de a face ceva pentru a le fi mai bine, de aia.
Mai sunt si baieti carora le plac grasele dar foarte putini! De ce? Simplu: nu au forme, deci nu sunt placute ochiului, de sex nici nu mai are rost sa pomenim... tie ti-ar placea un barbat de 150-180 de kg? Daca da atunci esti una din putinele fete si aici nu ma refer la materialiste ca alea se combina si cu strabunicul...
Mie imi plac 'grasele', si eu is 'gras', nu imi plac femeile slabe, n-am unde pune mana, prefer un colacel pe burtica cu care sa ma joc. Prefer o femeie care atunci cand ii dau o palma la fund, sa nu zbiare ca glontul din pusca prin peretele camerei direct la vecinu-n bucatarie. E vorba de gust, niciodata nu mi-au placut femeile slabe, fosta mea iubita are undeva la 118 kg, eu am 125. Tu cred ca ori ai 18 19 20 de ani, ori te uiti doar la baietei de 18 19 ani. Dupa o varsta, 30 + oameni sunt mai cizelati, acum depinde de cui sau cine iti fura, sau ii furi inima, kg conteaza, dar nu asa mult incat sa zici ca nu poti trece peste asta, am avut si femei slabe, dar tot prefer plinutele oricand
Nu ai întâlnit bărbați cărora le plac grasele.
Dacă aș fi fost bărbat cred că mi-ar fi plăcut mai mult grasele (eu sunt undeva la mijloc, iar la bărbați îmi plac cei musculoși), dar aceasta este doar părerea și preferința mea.
Mie imi plac si plinute dar baietii sunt atrasi de forma corpului, c! _! r, tîțe... daca esti plinuta de asta te ignora...
Încearcă să te orientezi tot spre bărbați grași. O cunoștință de a mea și-a găsit jumătatea la 42 de ani și sunt grași amândoi.
Depinde de inaltime dar 94 este foarte mult pentru o femeie. sunt o gramada de barbati ce nu ajung la 94.
sunt barbati ce prefera femeile grase dar este vorba de gusturi. plus, in principiu, le consideram lenese pentru ca daca nu erau s-ar fi dus sa mearga pe banda inclinat de 4 ori pe saptamana, sa manance mai putin si sa slabeasca
Pentru că băieții vor fotomodele. Fiecare cu preferințele lui, dar și voi fetele parcă nu ați vrea un băiat ca lumea, ci cei musculoși, vagabonzi etc;. Poate că ești față bună nu zic nu, dar într o zi îți vei găsi sufletul pereche, asta dacă ii permiți și lui să te caute, nu să vrei doar o anumită categorie de băieți!
Din păcate, trăim într-o lume în care încă există multă presiune pe „idealul de corp" și multe persoane judecă după kilograme, fără să vadă omul din spatele lor.
După părerea mea, nu kilogramele îți dau valoare, ci cine ești tu ca om. Mulți băieți judecă superficial, dar asta nu înseamnă că nu vei fi iubită. Dragostea reală vine de la cineva care te acceptă așa cum ești, nu pentru un număr pe cântar.
tonyc7 întreabă: