Da,o prietena de-a mea. A facut-o ca sa le demonstreze celorlalte fete ca nu exista, desi toate ii spuneam sa nu o faca. Oricum nu i s-a intamplat nimic. Acum sa-ti explic cum vine treaba. Deci trebuie sa fi in fata unei oglinzi, sa fie lumina stinsa, 3 lumanari aprinse in jurul oglinzii, iar tu trebuie sa-i rostesti numele in fata oglinzii de 3 sau de mai multe ori. Sunt mai multe versiuni, dar asta e una dintre ele.Alta versiune spune ca trebuie sa-i rostesti numele de 13 ori din ce in ce mai tare (pana ajungi sa strigi).La fiecare strigare oglinda trebuie privita intens. Unele ritualuri spun ca trebuie sa te invartesti de 3 ori in cers si sa spui : "Mary, I hate you!"; "Mary, come to me!"; "Mary, I killed your son/ baby!" una dintre acestea. Mai este o varianta dar este mai diferita. Oricum sper ca ti s-a parut original. Fundita?
Da, am invocat-o când eram într-un bar. Şi a fost aşa de bună...
http://4.bp.blogspot.com/......y-mary.jpg
Nu exista asa ceva. Cine a incercat sa o 'invoace' a facut-o fara succes.
Demonii sunt periculosi! daca reusesti sa-i aduci, te urmaresc peste tot, oriunde te vei duce! nu-i de gluma!
Bloody Mary e doar o prostie.Ca sa ii faca pe oameni sa creada, unii prosti scriu tot felul de minciuni pe internet despre Bloody Mary
Da.noaptea trecuta am invocat spiritul si cand nu pot sa dorm ma trezesc mereu cu umbre care nu sunt ale mele de oameni. nu incerca!
avrillavigne23 întreabă:
Clara120 întreabă:
Lαααα întreabă: