Nici eu nu cred absolut deloc, nu ma uit nici la filme de groaza
Insa pur si simplu ma simt urmarita.
Televizoarele se deschid singure, jur
Si cad mereu hainele din cuier[desi sunt asezate bine]
Si fara sa zici ca`i curent.
Njt cum sa spun
Draga mea, niciodata ceea ce vezi nu este ceea ce pare a fii. Am mai citit undeva o relatare asemanatoare cu a ta. Banuiesc ca bunicul tau a fost intr-o stransa legatura cu tine si continua inca sa te mai vegheze. Fiindca tu nu ai fost niciodata acolo sus sa vezi cum e posibil asa ceva, adica sa-ti vezi bunicul stiind ca acesta este mort si sa vezi clanta miscandu-se, e normal sa fii disperata, eu nu te cred nebuna sau mai stiu eu cum, iar poate ce-ti voi spune ti se va parea absurd, dar incearca sa nu-ti mai fie frica de fantoma lui (daca iti e) si cand il mai vezi pastreaza-ti calmul, nu mai inchide ochii si vezi ce se intampla, vorbeste cu el. L-ai vazut in oglinda sau ai intors capul sa te uiti in spate? Stiu ca e nelinistitoare aceasta situatie, insa asta inseamna ca bunicul tau e acolo undeva si are grija de tine, e alaturi de tine. Cu parintii tai ai vorbit? Le-ai spus despre asta?
Nu iti va face nici un rau, te va proteja cum a zis, dar iti spun ca mie mi-ar fi frica, dar in cazul acesta nu iti va face rau, cand un om moare intr-un mod foarte rapid sa zic asa nu constientizeaza ca a murit si deci continua sa creada ca el traieste si deci bantuie.
Parerea mea este să faci niște ședințe de psihoterapie, nu e de glumit. Esti sensibilă și sensibilitatea ta se transformă în astfel de vedenii. Nu te mai lua după balivernele îndrugate de fel de fel de binevoitoare băbite înainte de vreme. Ceea ce spui nu există decât în imeginația unor persoane mai sensibile psihic și a regizorilor de filme horror de cinema sau emisiuni Tv dubioase.
Tare imi e ca iti scapa esenta cuvintelor spuse de tatal tau. Tu crezi ca ar da pacea si linistea de pe lumea cealalta sa vina sa te bantuie?
Cand pleci esti bun plecat indiferent ca esti papa sau gunoier.Nu mai nicio putere asupra oamenilor si a evenimentelor
E imaginatia ta
Cu cat o sa te gandesti mai mult la asta o sa te si mai paranoia
poate e adeavarat, poate te joci singura cu mintea ta
daca vrei sa scapi de astea, nu le mai da importanta
Daca vrei sa scapi, cheama un preot sa faca o slujba in casa unde locuiesti. Sfantul Maslu. La mine a mers...
Presupun ca este imaginatia ta.
Insa iti voi da un mesaj cam ce ar trebui sa faci in cazul tau.
Te sfatuiesti sa ii spui unui preot sau duhovnicului acest lucru si el te va ajuta si va sti ce iti trebuie ca sa fii mai bine si sa existe liniste in casa ta.
Eu ma bucur enorm de mult ca'l vad dar ma si sperii.
Nu stiu cum sa fac.Numai eu pot sa vad. Dc?
Si prietena mea s-a speriat cand a vazut.Toata scoala mea ma intreaba : "Chiar ai vazut fantoma?" si eu le raspund mereu cu lacrimi in ochi.Defapt,lacrimi de frica.
Daca trag vreo 3 liniute de coca, topesc 4 sticle de vin si mai fumez marijuana pana imi iese fum si pe fund, poate, poate te cred.
Nu te cred. probabil suferi de nebagare in seama si vrei sa iesi in evidenta cu ceva iesit din comun, de aceea numai tu vezi "fantome"
Cei asta "Nu cred in fantome"?
Hay sa nu le numim fantome ci "Spirite"
Nu Va`n teleg majoritatea din cati ati raspuns spune`ti ca "ceea ce vezi nu este ceea ce pare a fii" o adevarata prostie!
Ba da sa stii ca, chiar exista fantome!
Bunicul meu a vazut si nu numai el ci si strabunica mea
Si mi-au povestit si mie ...Probabil daca nu`mi povesteau ei poate ca nici eu nu credeam...
Du-te la biserica si cheama preotul sa-ti citeasca in casa. Cunosc cazuri in care preoti au alungat spiritele mortilor care nu trecusera mai departe. rogate la Iisus hristos si gandeste-te ca El e mereu cu tine.toate aceste sunt pentru a te apropia mai mult de Dumnezeu.
Domnu sa te ajute sa treci peste dificultatile vietii asa cum face mereu.
คเค●๓เк, cred ca la mine te-ai referit in legatura cu fraza aceea care nu se prea potriveste cu aceste spirite, adica da de inteles ca nu exista fantome, insa cand am scris-o m-am gandit la cu totul altceva. M-am gandit la multele lucruri din viata de zi cu zi care nu sunt ceea ce par a fii. Deci, nu spun ca n-ar exista spirite. Probabil ca orice exista...
In cel mai rau caz e o halucinatie... Intradevar halucinatiile sunt si pot fi si sub forma de persoane, consulta un medic psihiatru. Sunt lucruri care pe tine te-au marcat iar subconstientul isi face treaba. Cum ai zis ca nu exista a disparut, deci daca era o "fantoma" nu cred ca se speria de un gand! fii mai increzatoare in tine si lasa superstitiile deoparte.
Nu, nu l-ai vazut. Gandirea ta s-a zdruncinat cam rau si ai ajuns sa crezi in teama care ai avut-o.(in momentul acela). Frica de a nu veni s-o combinat cu vreun film horror si ai ajuns sa nu realizezi ce se petrece.
Cand iesi noapte, afara, pe la ora 24, sentimentul ca s-ar afla vreun spirit pe-acolo te macina. Orice zgomot de ingrozeste si orice lumina te face sa halucinezi.
Si mie mi-a murit tatal cu 2 ani in urma... uneori si eu simt axact ceeea ce simti tu.in primul rand incerca sa nu te mai gandesti asa de mult la ei. sa ii mai lasi in urma chiar daca i-ai iubit. daca aceasta "drama" continua incearca sa te duci la un psiholog pana nu se agrveaza
Data viitoare cand mai ai parte de asemenea chestii incearca sa vorbesti cu el spune-i ce nu ai apucat cand traia si spune-i ca e vremea sa se odihneasca.Asigura-te ca nu e demon sau ceva.Nu rad de tine, serios!
Cheama un preot sa sfinteasca casa. Urgent. Nu este normal ce se intampla. Sa-l vezi pe bunicul tau care este mort in baie s-ar putea sa fie o halucinatie, dar televizorul care se deschide singur, dar usile si geamurile care se trantesc din senin? Ia mai ganditi-va voi si reflectati asupra acestui subiect.