| Aeternum a întrebat:

de curand un prieten mi-a pomenit despre"conexiunea in vise". Mi-a spus ca o tipa a incercat si nu i-a reusit si in prezent ea are cosmaruri si chestii de astea.Nu a vrut sa-mi spuna despre ce e vorba pe motiv ca este periculos. Eu totusi vreau sa stiu care-i treaba si as vrea sa invat cum sa fac chestia asta. >dankebig grin

10 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Autorul acestei elucubraţii şi-o fi citit cu voce tare mai întâi şi apoi a încuviinţat cele spuse?

| mihaibrasov a răspuns:

N-am auzit de acest termen...
Cauta si tu pe youtube sau pe google astral projection si vei afla ca este posibila si ca o conexiune (daca tu o numesti asa) intre mai multe fiinte umane...
Daca are insa cosmaruri, alea-s vise necontrolate, deci probabil ceea ce iti spune ea sunt doar aberatii.

| Flav a răspuns:

Ce aveti ma, ati innebunit cu totii? Ati vazut filmul ''Inception'' si v-a luat mintea? Treziti-va!

| Angel0 a răspuns:

Are cumva cosmarul acela in care toata noaptea impinge o usa, pe care era scris "trage"?

| GyeBaek a răspuns:

Visele sunt o lume a ta, nu se pot uni doua lumi, mai ales ca ambele sunt doar virtuale.

| Nicky29 a răspuns:

Nu este vorba de inception.Conexiuna in vise este reala mai ales cand doua persoana sunt foarte apropiate sau cand o alta persoana este putin mai iesita din comun.Mi s-a intamplat de multe ori sa am acelasi vis cu un tovarash sa iti dau un exemplu ca sa poti sa intelegi mai bine:Ai o prietena toata ziua visati sa mergeti in australia ia ti-a zis ca ii place culoarea mov tu i-ai zis rosu si multe alte chestii v-ati mai zis, se poate ca intr-o zi sa ii zici tu ca ai vb cu unchiu tau si poate sa va ia acolo in australia vb toata ziua de asta. Ajungi acasa si o visezi ca te intalnesti cu ea si ea este in mov si trebuie sa plecati in germania si alte mici detalii care vi le-ati povestit voi unu la altu, exista sanse sa visezi si ea ca v-ati intalnit in acelasi loc pentru ca ala il vizitati cat mai des si sa viseze ca poarta mov.
Asta ar fi un fel de conexiune in vise cam la un nivel al unui om normal. Eu unu imi dau seama mai tot timpu ca ma aflu in vise ma rog am vise bizare aseara am visat normal si deodata mi-am dat seama ca visez si am gasit o usa si acolo ma vedeam pe mine cand eream mai mic si faceam ceva si mi-am dat seama ca ala e un vis din copilarie am vrut sa ma duc sa vb cu mine dar ma oprit cineva si mi-a zis ca nu e bine sa am de a face cu mine in mod direct ca s-ar putea sa produc o ruptura in timp si spatiu si sa nu mai ma trezesclaughing.(prea mult Fringe cred ca strica)

| VadTot a răspuns:

Deci Buna dimineata Conexiunea in vise sta cam asa...eu dorm tu dormi.si intre timp avem acelasi vis si ne visam unul pe altul in acelasi timp.pur si simplu deci ca si cum ar fi real intelegi? Dar eu nu cred ca ar fi posibil asa ceva...

| law a răspuns:

Nu am auzit de asa ceva.

| SsAa a răspuns:

Serios daca aflii ceva anuntama si pe mine pe privat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am dat o teza la istorie si mi-a cazut exact ce am visat ca invatam pe de rorst; Italia.Am scris pina s-a terminat ora si parca tot mai vroiam sa scriu.E singura data cind mi s-a intimplat dar cred ca imi jucase subconstientul feste cu date pe care le inregistrase cu luni in urma inca de la predarea lectiei respective caci eu nu mai pusesem mina pe carte.