| velho a întrebat:

Buna seara TPU. Sfantul, ori sfintii cu ce nume credeti voi ca e mai important(i)?

Răspuns Câştigător
| miradoniz a răspuns:

hee hee @kongerikethee hee la origine înseamna"diferit"-"sfânt" e numai Dumnezeu; adică exista oamenii, iar Dumnezeu este diferit de ei;

12 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ce-s ăia sfinţi?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sfantul Ermolae, cu siguranta. Desi, in cazul tau, si sfantul Abecedar ar putea face minuni. Sa te ajute sa reformulezi intrebarea fara dezacordul ala fioros.

| FucktheSystem a răspuns:

Cu riscul de a mă repeta : Sfânta FuckTheSystem.

| Paulla a răspuns:

Sfantul Hitler. Vreau sa zic, cu siguranta a ajuns sfant, ne-a scapat de atatia rromi!
Da, da, acuzati-ma pentru ca sunt rasista!
Si da, stiu discursul "nu toti sunt la fel...". Poate 2% difera...

| Dumnezău a răspuns:

Sfanta Ana! Indubitabil si indiscutabil, este salvarea necredinciosilor.

| Marcian a răspuns:

Ma gandesc la Sfanta Maria urmata de apostoli cu Petru in frunte.

| MajorAsshole a răspuns:

Asta da crestin adevarat, care se intreaba care sfant e mai important, auzi... nu crezi ca daca existau ranguri, se facea o organigrama, ca sa se stie cine "conduce"?

| anutzzaa a răspuns:

Toti sfintii, dar mai ales Maica Domnului, adica Sf. Maria.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Pentru mine nu exista nici un sfant mai important, toti sunt la fel de importanti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfânta Jelli cu sfântul иeмaиנa in frunte. A propos, ii iubesc pe amandoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai trudila? nu ai citit in biblie ca Ioan botezatorul a fost cel mai mare profet, nascut din femeie, pe pamant iar in imparatia cerurilor el este cel mai mic? cum intrebi tu care e mai important? insusi Iisus a spus; cine vrea sa fie mai mare trebuie sa slujeasca celorlalti.asta e smerenia cea inaltatoare de suflet zidita pe principiul; mai fericit cel ce ofera decat cel ce primeste.de ce nu ganditi?

| velho explică:

Probe Fumaretul, de genul asta,

Ioan
1.27. Cel care vine după mine, Care înainte de mine a fost şi Căruia eu nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălţămintei.

1.30. Acesta este despre Care eu am zis: După mine vine un bărbat, Care a fost înainte de mine, fiindcă mai înainte de mine era,

nu ce spune "Gica" ca Biblia spune, iar Ioan, pare sa te contrazica.