@kongeriket
la origine înseamna"diferit"-"sfânt" e numai Dumnezeu; adică exista oamenii, iar Dumnezeu este diferit de ei;
Sfantul Ermolae, cu siguranta. Desi, in cazul tau, si sfantul Abecedar ar putea face minuni. Sa te ajute sa reformulezi intrebarea fara dezacordul ala fioros.
Sfantul Hitler. Vreau sa zic, cu siguranta a ajuns sfant, ne-a scapat de atatia rromi!
Da, da, acuzati-ma pentru ca sunt rasista!
Si da, stiu discursul "nu toti sunt la fel...". Poate 2% difera...
Asta da crestin adevarat, care se intreaba care sfant e mai important, auzi... nu crezi ca daca existau ranguri, se facea o organigrama, ca sa se stie cine "conduce"?
Mai trudila? nu ai citit in biblie ca Ioan botezatorul a fost cel mai mare profet, nascut din femeie, pe pamant iar in imparatia cerurilor el este cel mai mic? cum intrebi tu care e mai important? insusi Iisus a spus; cine vrea sa fie mai mare trebuie sa slujeasca celorlalti.asta e smerenia cea inaltatoare de suflet zidita pe principiul; mai fericit cel ce ofera decat cel ce primeste.de ce nu ganditi?
Probe Fumaretul, de genul asta,
Ioan
1.27. Cel care vine după mine, Care înainte de mine a fost şi Căruia eu nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălţămintei.
1.30. Acesta este despre Care eu am zis: După mine vine un bărbat, Care a fost înainte de mine, fiindcă mai înainte de mine era,
nu ce spune "Gica" ca Biblia spune, iar Ioan, pare sa te contrazica.
anonim_4396 întreabă: