Am visat intr-o seara ca eram in curtea in vecinei mele care a murit si fantoma ei radea la geam, uitandu-se la mine.Eu parca fugeam fara sa ma misc iar ea se apropia de mine.Am tipat iar apoi m-am trezit ca imi curge sange de la o mana.Era o taietura![]()
Alta:
In padurea de la Beresti(Galati)e o legenda cum ca ar fi murit o mireasa acolo, pe data de 27 mai.Bun! In seara de 27 anul asta(pe la 7 ) am plecat cu niste prieteni cu bicicletele la padure.Ne-am oprit langa lacul de acolo.La cativa metri de noi era o umbra alba cu pete rosii si parul smuls...
Atunci am luat bicicletele si nu am mai mers in padure niciodata de atunci...te rog sa ma crezi.
Apropo, am dat like![]()
Îmi poţi da id-ul tău să mai vorbim despre chestii de genul? Al meu e nicooole13.
Vezi sa-mi dai accept...
Umbra alba!? Aaaa, aia de langa piatra de lemn.
Incearca aici
http://sangesitrandafiri.wordpress.com/
sper ca te'am ajutat
Înainte telecabina Buşteni-Babele trecea pe alt traseu, numit Jepii Mari(acum trece pe valea jepilor mici). În locul pe unde trecea sunt stâlpi ruginiţi şi câteva cabluri care stau în aer de-a lungul văii. Un prieten care merge la munte mi-a spus că la un moment dat în anii ‘60 toţi stâlpii telecabinei montaţi în platou sus la 2000m au căzut deodată, fără nici o explicaţie, şi au rămas doar cei de pe versant. Atunci s-a refăcut traseul prin zona unde e mai scurt şi mai puţin accesibil fenomenelor meteorologice extreme, prin Jepii Mici. Explicaţia pe care mi-a dat-o el pentru căderea stâlpilor susţinea că sub platou s-ar afla un tunel energetic care a influenţat stâlpii şi cablurile telecabinei.
Din altă parte am auzit că sub Sfinx s-ar afla poarta spre o altă civilizaţie sau un alt univers, iar alţii afirmă că sub masivul bucegi s-ar afla ramaşiţele unei civilizaţii extraterestre care a creat rasa umană.
În sfârşit, datorită poziţiei sale(la intersecţia dintre Moldova, Ardeal şi Muntenia), masivului Piatra Craiului i s-au atribuit diferite întâmplări şi fenomene ciudate cum ar fi dispariţii de turişti, fenomene optice paranormale, tunele secrete, iar unii spun că acolo s-ar fi ascuns Zamolxis(legenda cu peştera unde s-a retras zeul suprem la daci)
Povestea pe care ti-o spun este reala, Asta seara mamaie mea a vazut '' diavolul '' deci. Ea se inchina in fiecare seara inainte de culcare, si cand s-a pus sa se inchine o tine-a ceva de brate si cand a deschis ochii a pus mana sa vada ce o tine. Si cand a pus a simtit o mana paroasa si a tipat '' lasa-ma sa ma inchin, lasa-ma sa ma inchin '' si nu a lasat-o si a facut repede cruce si a disparut! iti spun povestea e cat se poate de reala! funda?
anonim_4396 întreabă:
Legoshi1Keenara întreabă: