Explica legile universal alea fizicii atunci? Aceste legi despre care tu vorbesti sint doaor teorii cele mai multe nedemonstrate ca doar de aia le si spune teorii.O teorie ramine teorie pina cind este demonstrate.Ce logica sa le pricepi? Logica are si teoria geocentrista.Arata tu ceva gresit la aceasta teorie. Daca analizezi nu vei putea combate teoria ca nu ai cum.Eu nu sint credincios nici nu cred ca soarele sar roti in jurul pamintului dar atunci cind nu pot demonstra ceva clar concret nu pot sa fiu de accord intru totul.Tu ce argument ai in favoarea a ceea ce tu crezi? Ca asa a spus X sau Y? Adica crezi pe cuvint unia care au emis niste teorii ca asa au crezut ei ca este sau cum? Dupa cum obs multe teorii au fost infirmate ulterior si chiar de oamenii de stiita, uneori chiar de cei care le enuntate.De ce? Pt ca au descoperit ca lucrurile nu stateau asa cum ei anticipase. Daca vrei un ex simplu este atomul. Pina nu demult se credea cu tarie ca gata atit exista si nimic mai mult doar atomul si atit nu mai poate fi divizat sau ca nu mai are component.Si sa ajuns stii si tu unde, apoi sa zis gata cruce atit avem electroni, protoni si neurtroni, dar de unde sa mai gasit si altceva.Deci pina nu poti demonstra nu mai afirma cu tarie acel lucru.Sint multe chestii caudate sau la care noi nu avem explicatie. Uite alt exemplu gravitatia. Unia spun ceva altii altceva.Acum gravitatie este data de curbarea spatiului-timp asa sustin cei mai multi.Dar unia spun clar daca duci un obiect in spatiu sil lasi acolo, uite o nava aia are gravitatie aproape de zero. Daca cumva poti roti acea nava, imprimindui o anumita rotatie vei avea gravitatie.Ups pai cum asa? Deci nu doar deformarea spatiului da gravitatia sau cum? Chestiile sint doar teorii deocamdata.Eu nu tin partea nimanui si accept doar demonstratii nu doar vorbe goale fara support.Asa si eu sint Burebista ma crezi? Nasta dar asta e realitatea.Sintem mici si visam ceva mult mai mare decit pute duce sau avea.
'Iuleane' la tine 'intelijenta' este dat de elucubratiile pe care le debiteziTu nu trebuie sa mai convingi pe nimeni. Sa inchidem discutia, n-are rost sa ne mai conversam :planeta pe care stau eu evolueaza, se invarte iar a ta STA pe loc!
Cu ce ma ajuta daca stiu raspunsul corect?
Cang merg cu trenul pot sa jur ca pleaca gara iar trenul sta pe loc.
Important este doar sa cobor in gara care ma intereseaza si sa nu ma prinda nasul fara bilet.
Si eu care credeam ca intreg universul se invarte in jurul Terrei, sa vezi aici revelatie...Stiu stiu, inteligenta ma urmareste dar red bull mi-a dat aripi!
Ati iesit amandoi din carciuma nu? Va tineati amandoi de mana
Pamantul se invarte in jurul soarelui, soarele se invarte in jurul axei sale si pe langa planeta aceasta mai sunt altele care se invart tot in jurul soarelui. deci lasa biblia caci acolo sunt numai prosti, biblia sustine ca pamantul este plat dar in realitate pamantul este sferic, fa si tu o calatorie cu avionul si ai sa vezi
Nu se poate invarti un obiect mai mare in jurul altuia mai mic, invers da, deci pamantul se invarte in jurul soarelui, de fapt pamantul are 2 miscari banuiesc ca nici pe acelea nu le sti
Prima prostie din biblie tocmai ti-am ziso si anume ca pamantul este plat.de fapt este sferic ti-am zis fa si tu o calatorie cu avionul si ai sa te convingi singur. spune-mi cele 2 miscari ale pamantului daca le sti bine inteles
Nu trebuie sa fi destept ca sa iti dai seama ca pamantul este sferic si se invarte in jurul soarelui stinta a dovedito.iar bibblia in viitor va ramane ca o simpla mitologie cum sunt legendele olimpului asa si cu biblia (legendele bibliei)
Nu tie frica o sa fi pedepsit pentru lucrurile care le spui despe biblie?
Deci Giordano Bruno a platit cu capul cand a zis un adevar (pamantul totusi se misca) iar inchizitia ia luat capul, in zilele noastre insusi Papa Ioan Paul al -II-lea a ridicat un monument in memoria lui.( libertatea constintei), si tu inca sustii o prostie pe care insusi papa Ioan Paul al -ii-lea a zis ca este o prostie
deci mai pune mana pe carte si documenteazate si vezi care sunt,, rotatiile pamantului''
Esti capsoman? N-am precizat pe nicaieri ca pământul este plat..cred ca suferi.
Nu am zis ca tu ai zis asa ceva.dar tu sustii prostiile din Biblie, deci ma intelegi gresit
Asta nu inseamna ca sunt ateu, va exista ceva dar ma depaseste si daca exista in nici un caz nu corespunde cu ce scrie in biblie
citeste biblia hazlie scrisa de Leo Taxil
Nu inteleg, pamantul nu are forma sau nu inteleg nu pot sa citesc
Nu are nici o rotatie.deci dupa gandirea ta pamantul sta suspendat fara sa se miste, singurul lucru care se misca este soarele in jurul lui si atat?
O eclipsa de luna are loc atunci cand luna intra in umbra acestuia (a pamantului)chestea aceasta se intampla atunci cand soarele, pamantul si luna sunt aliniate exact pot fi eclipse totale si partiale (semiluna o eclipsa partiala )jumatatea cealalta nu se vede din cauza umbrei pamantului.asta nu inseamna ca pamantul sta pe loc /
Izomer întreabă: