| MatildaPetrini a întrebat:

Ce este timpul? Sunt momente cand ma uit la TV si cand colo eu de'acum sunt la scoala. Sau, ma pregatesc pentru un test foarte important si dupa ce il scriu ma gandesc: "Extraoordinar! A trecut si asta atat de repede! Dar cat m-am pregatit!" Mi-e frica de dansul, mi-e frica sa nu ma trezesc si sa am deja familie, apoi copii mari, apoi sa fiu batrana si sa... sa mor.

12 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Stiu cat de trist este; viata este scurta;
asa este viata noastra.
Si este scurta pentru ca Adam si Eva nu l-au ascultat pe Dumnezeu.
Pa, pa.

| MarianAlexandru17 a răspuns:

Viata e scurta si trebuie sa traiesti fiecare clipa!

| dragos9234 a răspuns:

Exprimarea unui moment.

| WhatheWow a răspuns:

Timpul e doar o variabilă. Uneori trece cu viteză uluitoare, alteori refuză să se scurgă; uneori e un exces iar alteori ne lipsește. happy

| RAY a răspuns:

Moartea ne invata sa pretuim timpul

| Dariusuu a răspuns:

Viața pentru unii poate fi foarte lungă, te gândești că nu se mai termină niciodată.Iar pentru alții poate zbura pur și simplu, uneori timpul nu trece chiar zboară. Depinde ce fel de viață ai, unii oameni chiar văd iadul pe pământ în fiecare zi și trece al naibii de greu timpul.
Trăiește-ți viața așa cum este ea, cu bune cu rele, fără regrete, fără temeri.

Ai doar o viață, ori profiți de ea, ori o trăiești pe degeaba.

| Raniia a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica ci trebuie sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima caci intr-o buna zi asa si va fi si nu va trebui sa regreti nimic...

| SoundTHeWave a răspuns:

Timpul e relativ, viata e scurta deci trebuie sa savurezi fiecare clipa, de multe ori si eu ma gandesc ca scoala si somnul iti rapesc din viata dar asta e.

| harciog a răspuns:

Ti-e frica de tine?

| MatildaPetrini explică (pentru harciog):

Nu! Chiar de loc! happy
De ce ti-ai format asa concluzie?

| Shammal a răspuns:

Timpul este, este o conventie a noastra de a construi o ordine, de a ne intelege intre noi;
biologic, daca te uiti la ceas si au trecut 3 ore iar pentru tine parca au trecut 3 minute, tu cu 3 minute ai imbatranit;
corpul tau reactioneaza la constiinta ta si asta poti sa observi, oameni coplesiti de griji care la varste pana in 30 de ani arata mult mai batrani;
intelege si integreaza aceasta frica iar ea va disparea;
daca esti un pic atenta tu pur si simplu existi dincolo de orice timp, faptul ca-l masori si ii dai atentie te baga in acest ciclu (vartej) al timpului, te gandesti ca ai 15-20-40-100 ani iar in functie de asta ai o perceptie si datorita gandirii colective cum ca la varta aia trebuie sa faci aia
esti o fiinta minunata si eterna :*

Răspuns utilizator avertizat