Unele preziceri s-au adeverit... daca el era cel mai exact si si cel mai mare prezicator toata lumea trebuia sa piara in 2000 ![]()
Nu cred in prezicatori dar cred in Dumnezeu si in Biblie. Doar acolo scrie cum va vi sfarsitul lumii, nu s-a adeverit inca
Din moment ce nu cred in prezicatori nu o sa-l aleg pe cel mai mare...
xoxoo, mary ![]()
Biblia ne invata ca prezicatorii sunt unelta diavolului si ca nu trebuie sa ne lasam inselati de acestia.
Am si eu o carte cu ceva catrene si "traducerile" lor
nu stiu ce sa zic
e cam ciudat Nostradamus asta, pare cam falsa treaba
nu prea cred in asa ceva.
Dar nimic nu e imposibil
Ei bine, am si eu o carte despre el, da' nu prea am citit-o. Am intrebat-o pe mama si mea spus ca este doar un nebun...
MonicuZZa, esti cumva atat de mica incat iei drept litera de evanghelie tot ce spune mama?! Daca ti-aduce maine unul pe care-l vezi prima data si-ti spune "asta e sotul ideal pentru tine, si trebuie sa-l iei, pentru ca eu stiu ca asa e!"..., ai sa-l iei?! Trezeste-te!, si pune mana si citeste! nu bajbai, ca un copil rasfatat si ignorant, care citeste numai chestii siropoase si edulcorate ireal! spre binele tau, daca poti intelege!, daca nu, tine-o tot asa!
Nu stiu ce sa cred despre Nostradamus asta...cam ciudatel omu...stiu ca unele preziceri s-au adeverit [cu unele erori, dar s-au adeverit]... dar eu continui sa cred ca au fost simple coincidente, cum a spus si "NoGod"."Biblia ne invata ca prezicatorii sunt unelta diavolului si ca nu trebuie sa ne lasam inselati de acestia. "
anonim_4396 întreabă: