Pai daca sa fie nu stiu dar: cuviintele au si intelesuri fiecare cuvant sau litera are o poveste ori frumoasa sau de groaza sau cuvantul care l-ai spus tu are una care spune ca pe timpuri oameni se luptau cu cruci pline de sange cu strigoi sau cum spuneti voi vampiri!
Exista sau facut cercetari.
Au fost gasiti oameni cu infatisare de vampir.
Multi dintre ei au coloana vertebrala mai vizibila decat a noastra.
Da normal ca exista. uita-te la video-ul asta si ai sa te convingi.
http://www.myvideo.ro/watch/4739512/Vampirii_exista
Pai, e complicat. legende cu vampiri sunt de peste 4000 de ani. sa stii ca tatal lui vlad tepes, vlad dracul, adica dracula, a baut sange de om. si erzsebeth battory chiar a si facut baie in el. deci, oameni care beau sange exista, da' au colti, pentru ca de la acesti oameni sau inspirat povestile cu aceste creaturi.
ahh, si pot spune ca si canibalii sunt vampiri ca beau si ei sange.
Da eu am vazut unul si nu cum apar in Twilight sa stiti daca vedeti secventele de la regie cum se face in Twilight ati sa vedeti ca nu-s vampiri adevarati si alte chesti. insa eu am vazut vampiri intrum cimitir din judetul moldova cimitir vechii era, pe la 12, 1 noapte a fost inspaimantator :-((
Dar poate ca nu vorbea de Twilight, si poate exista.Am o idee geniala:cauta pe google intalniri cu vampiri.vezi cat costa, strange bani si mai vezi tu.
Eu cel putin cred ca au existat acum 100000 de ani acum nu nu cred in zilele noastre nu cred ca mai exista vampiri