Bloody Mary e doar o chestie bună de băut.Nu se întâmplă nimic dacă te învârți în fața oglinzii, wth?
Tre sa recunosc, cu vreo 3-4 ani in urma am facut si eu tampenia asta. Iar dat fiind faptul ca eu acum iti raspund la intrebare inseamna ca nu s-a intamplat nimic
Cine a incercat sa o invoce pe Bloody Mary este este un/o cretin/a deoarece Bloddy Mary a fost fica lui Henry VIII si i se spunea asa deoarece dadea oridine sa moara in chinuri toti ereticii.Ea fiind pentru scurt timp regina Angliei timp in care s-au ars oamenii pe rug altii au fost decapitati si asa mai departe, A fost o epoca sangeroasa de tocmai pentru asa i se zice Boody Mary si nu are legatura cu ce cred majoritatea.
Ai vazut filmul? m-am uitat mai demult cu niste prietene si am facut chestia cu oglina. Nu, nu se intampla nimic. Totul e doar o poveste.
Mai era un film tot ceva de genul Candy Man, mda. Ori cum daca atatea persoane au facut si nu s-a intamplat nimic deci e un fals si un mit/poveste.
Sti ce se intampla ? nimic asta e tot unii te prostesc ca sa te trezesti degeaba la 00:00
eu zic totusi ca e mai bine cu Dumnezeu nu cu Dreq
Eu si cu niste colege am incercat.Si ia ghiciti ce sa intamplat.NIMIC.Dar dupa aia un coleg deal nostru a aflat ce am facut si ne-a dat mesaje la fiecate.Veti murii in chinuri groasnice.Muahahaha.Si apoi s-a auzit un tipat ca de fantoma atunci chiar ne-am speriat apoi a aparut el cu telefonul in mana.Iar tipatul era inregistrat pe tel.Dar oricum se zice ca trebuie sa ai peste 18 ani.
Nu se intampla nimic,decat in momentul cand incerci sa o invoci, o sa incepi sa ai vedenii din cauza ca iti este frica si poate o sa auzi niste sunete, dar nu e altceva decat imaginatia ta.dar mai bine nu incerci decat sa-ti fie frica pe urma ca se va intampla ceva.
gabygaby199 întreabă: