| PangeeaRogvaiv a întrebat:

Credeti ca pe Terra exista fiinte subterane superioare noua care detin tehnologii avansate cu ajutorul carora incearca sa comunice cu noi prin diverse semnale matematice? sau omul este singura fiinta cu inteligenta superioara ce guverneaza Pamantul?
Voi ce credeti despre aceste teorii?

40 răspunsuri:
| meota a răspuns:

Mie mi-ar placea. Dar nu exista. Sub pamant e lava. Caldura e prea mare pentru a putea trai acolo.

| Paul_Bogdan_1998 a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

1.Omul nu a fost niciodata maimuta, nici n-a evoluat din ea si nicinu este niciun "stramos" cu maimuta asta e ce credeti voi!
2.Eu am alta parere
Dar daca la voi vi sa zis asta, faceti ce vreti.
Cel putin eu stiu adevarul.

| RandyMarsh a răspuns:

Eu zic sa te duci pe History Channel cu intrebarile astea...
Cum dracu' sa existe fiinte subterane SUPERIOARE noua?

| andreimrm a răspuns:

Eu sunt un pic mai sceptic, daca existau asemenea fiinte pe terra cu siguranta am fi aflat de ele, am mai evoluat si noi de la stadiul de maimuta.

| PangeeaRogvaiv explică (pentru andreimrm):

Asa este, dar cum facem cu restul care au postat pe aici si sustin ideea ca omul nu a evoluat din maimuta ci dintr-un alt stramos comun, nu se stie care si din ce specie provenea care a evoluat in paralel cu maimuta, de aceea sustin ei ca omul s-a modernizat, iar maimuta tot o maimuta a ramas?

| andreimrm a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Incerc sa-mi ascult ratiunea si astfel aleg varianta cea mai plauzibila (maimuta) iar in ceea ce-i priveste pe restul care au alte pareri, ce rost ar avea sa incerc sa schimb o parere care nu poate fi schimbata? Poate si eu ma insel, doar sunt om, nimeni nu e perfect...

Foarte bine spus, dar stii ce este deranjant? faptul ca se trezesc unii pe aici mai cu mot care au impresia ca le stiu pe toate pe lumea asta si isi impun cu vehementa punctul de vedere. Mai mult decat atat, mai dau si in cap altora care nu sunt de acord cu ei sau pentru ca pur si simplu posteaza pe aici si astfel de intrebari. Cu astfel de personaje ce putem face? cum sa scapam de ei, jignirile si aroganta lor?

Aici nu stiu daca putem face multe, o parte din vina pentru lucrurile astea o au parintii, ca nu i-au educat cum trebuie, multi ajung sa jigneasca cand deja sunt depasiti de subiect si nu mai pot argumenta...ca sunt vehementi in a-si sustine punctul de vedere e probabil pentru ca vor sa para mai destepti, si au impresia ca doar parerea lor conteaza...

Exact acelasi rationament il am si eu ca si tine. Numai ca constat in fiecare zi cu tot mai mare parere de rau ca nu se mai poate purta o discutie civilizata si un schimb de pareri sub nici o forma. Dar, asta este ...nu avem ce face.

Din pacate nu putem face multe, de vina este societatea in care traim, nu mai exista respect, bun simt si educatie, copii sunt neglijati de parinti, si isi formeaza caracterul din ce vad, aud la tv, si in jurul lor pe strada, e trist ce se intampla cu lumea in general.