anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeţi că răzbunarea este necesară?

47 răspunsuri:
| 1Mihai1 a răspuns:

Este necesară în cazul omului care se coboară la mintea "duşmanului" lui.

| DragosConstantin a răspuns:

Dupa parerea mea cateodata trebuie sa ne mai si razbunam pe persoana care ne-a facut rau sau ne-a batjocorit, deoarece asa isi va invata lectia sa nu se mai bage in seama.Razbunarea e arma prostului, doar daca nu stii cum sa manuiesti arma.

| Miauti a răspuns:

DA! cel care spune nu inseamna ca habar nu are.

Exemplu: sa ti vezi copilul calcat de o masina sport pe trecerea de pieton.
Cum ati reactiona?
L-ati pupa "Nu e vina ta ca mergeai cu 100km/h cu telefonul la ureche"...
Sau l-ati omora!?

| Empathizer a răspuns:

Depinde de religia careia ii apartii, daca ai un crez religios. Unele religii spun "dinte pentru dinte", considerand razbunarea o obligatie. Religiile care iti permit sa fii tolerant spun "intoarce si obrazul celalalt" sau "respecta orice forma de viata".

| Hmmmm a răspuns:

Da! Sa te razbuni c-o bere rece pe vremurile fierbinti.

| mihaitaLGP a răspuns:

Totul este momentul.
Daca momentul este favorabil razbunarii, atuncea inseamna ca ne place sa fim importanti.

| Addaa1998 a răspuns:

Niciodata! Numai lasii se razbuna

| Dumnezău a răspuns:

Ai vazut Avenging Angelo? Zice un personaj de-acolo, dupa un dicton sicilian:

La vendetta e tutto.

Si chiar este.Doar un om las si nedemn de a trai nu se razbuna.Suntem fiinte ce trebuie sa-si elimine inamicii, nu parameci sau spongieri. Daca cineva ne aduce prejudicii, acele prejudicii trebuie intoarse cel putin la un raport de 1:1.E scandalos sa te comporti ipocrit si sa negi dorinta de a-l face pe cel ce iti cauzeaza rau sa plateasca.Nu conteaza cum.Desi eu sugerez o vana din plastic si acid fluorhidric.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

În sfârşit un răspuns sincer! Majoritatea n-au fost în stare să zică mai mult de "răzbunarea este arma prostului".

Nu am văzut Avenging Angelo, dar am văzut V for Vendetta, că tot e la avatarul tău şi are legătură cu răzbunarea. O să mă uit şi la filmul precizat de tine. Mulţumesc pentru răspuns.

| DaVinci29 a răspuns:

Razbunarea e amuzanta... daca esti istet, faci un plan minutios si il pui in aplicare. daca esti prost... resemneaza-te cu o caramida in cap

| mizantropuldinmine a răspuns:

`iertarea e cea mai frumoasa razbunare` (cica)

| WhiteMoth a răspuns:

Nu e intotdeauna necesara.
.
.
.
But it sure feels good.

| Geo0orge a răspuns (pentru kindness):

Respect! pentru ceea ce vrei sa faci! Dumnezeu te va ajuta! Viata ti.a fost luata in ras de un martalog! mult succes in a.i face sa regrete ziua in care ti.a facut rau tie si mamei tale! Sunt de partea razbunarii doar pentru ca, daca nu o aplici. vei fi luat mereu de prost. respect. sper sa isi planga in pumni toti cei care ti.au facut rau!

| DeneRicky a răspuns:

Acuma te consolezi si tu pe TPU daparca nai avea tata, mama, prietenilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DeneRicky):

Şi aici ai ajuns, mă patetico?

| Warhead a răspuns:

Desigur.
Nu e necesar să curgă lapte şi miere pe străzi de marmură albă. Şi, oricum, toţi ne simţim bine când ne răzbunăm. Indiferent că ne răzbunăm pe cel care ne împingea la alimentară sau pe colega care pare că e nefu. tută.
Răzbunarea nu e arma prostului, cum tot mănâncă căcat cei care-au răspuns mai sus. E arma fiecăruia. Doar că unii o folosesc prosteşte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Warhead):

E interesant să primesc răspunsuri la o întrebare pusă acum 3 luni. laughing

Întrebări similare