Cam asa se leviteaza prin meditatie;)
http://www.youtube.com/watch?v=af0oDEzKN_M
Daca esti atat de pasionat(a) iti recomand Secretul doctorului Honigberger de Mircea Eliade.vei descoperi pas cu pas ce s-a intamplat cu un om caruia destinul i-a fost pecetluit datorita pasiunii sale pentru levitatie.tocmai in tinutul Shambalei. o destinatie despre care expertii vorbesc ca fiind locul de acostare pentru toate acele avioane, vapoare care dispar din triunghiul bermudelor.si un loc in care se spune ca varsta minima este cea de 400 de ani...bineinteles nu toti sunt de acord cu aceasta teorie. poate ca ea exista sau poate ca nu.
Asta crezi tu marrie, dar exista, n-ai auzit de femeia care a levitat 2 sau 3 ore?
Te-ai uitat prea mult la Criss Angel![]()
Nu exista levitatie, ci doar o iluzie optica.Totul e in mintea ta.
Cand lumea nu va mai subestima si sfida necunoscutul si vor intelege ca in acest univers imposibilul nu exista vor ajunge la concluzia ca se poate levita si multe alte anomalii vaste dar persoanele de genul sunt extrem de rare si putin cunoscute.
Iti dai seama ce coeficient procentual trebuie sa ti supui mintea pentru a sfida gravitatia terestra? as zice estimativ 10% minim, deci e posibil dar imposibil de greu, imposibil e relativ, deci se poate.
Nu cred in levitatie, cred in puterea mintii, cred ca orice om are o influenta majora in desfasurarea lucrurilor in univers. Tot ce se stie despre creierul uman e doar biologic, dar este considerat cel mai puternic mecanism din toate timpurile. Fata de orice alt lucru din aceasta lume, creierul uman are puterea de a vedea lucrurile din puncte diferite de vedere. As vrea ca levitatia sa fie un fenomen fizic adevarat, pentru a-mi demonstra ca, creierul poate controla mult mai mult decat propriul corp.
Da te cred nu stiu daca ai auzit de calugarul Padre Pio el a levitat cu adevarat.Nu stiu cati oameni cred asta dar si eu cred in totalitate.Nu stiu ce efect are meditatia cu levitatia. Ce trebuie sa fac ca sa pot medita.Multi oameni considera asta o porcarie dar in realitate levitatia se baseaza si pe telechinezie.
TahionN întreabă:
SmirnovIvan2010 întreabă: