Întrebare recomandată | a3e6u9 a întrebat:

Cum credeți că va arăta lumea peste o mie de ani?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Cam prea departe ai mers cu întrebarea ta. Nu ştiu dacă umanitatea va fi atât de longevivă, dar dacă va fi, clar, prevăd poluare, încălzire globală, foamete, suprapopulare (sau din contră, în urma unor atrocităţi) şi tot felul de dezechilibre.

Noi am prins cam cele mai faine vremuri: Terra încă ne mai suportă, nu am distrus-o complet şi mai are ce să ne ofere şi dispunem şi de tehnologie, suficientă cât să ducem o viaţă decentă şi să nu întâmpinăm greutăţi majore (ca prin Evul Mediu, de exemplu), suntem şi cât de cât civilizaţi (nu ne măcelărim între noi, nu ca pe vremuri).

Nu ştiu dacă urmaşii noştri vor fi la fel de norocoşi.

43 răspunsuri:
| Hombre a răspuns (pentru OnuOnulică):

Era vorba de galeata aia care s-a umplut si nu o vezi.

| MudvayneMurderer a răspuns:

Nu cred ca va mai exista rasa umana.

| BybyxBianca a răspuns:

E o întrebare cam mare pentru gândira omenească dar, recent am văzut un documentar despre un experiment făcut de Americani planetei, cu scopul de a vedea ce se va întâmpla cu ea peste 300 de ani iar ei au ajuns la concluzia că nucleul Soarelui se va micșora atât de mult încât va absoarbe tot oxigenul de pe Terra și într-un final Pământul va fi absorbit de către Soare.

Repet, este doar un experiment.

| anibanani145 a răspuns:

Poate mult mai luxoasa decat acum!

| Adrian4123 a răspuns:

Hai frate ca esti amuzant laughing
Pamantul nu va exista nici peste 100 de ani. Nu stiu cum de ne-am nascut fix la apocalipsa dar noah...

| Adrian4123 a răspuns:

Oricine crede ca lumea va mai exista peste 1000 de ani e penibil de naiv laughing)

| Zerathull a răspuns:

In cazul Romaniei, la fel.

| elyfel a răspuns:

Lasa viitorul ca vine el sigur, trebuie sa ne gandim la prezent.

| arinusa12 a răspuns:

Lumea nici nu cred ca va mai exista Apocalipsa aaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa poof

| cristina12cri a răspuns:

Daca e in continuare asa cum este..probabil nici nu va mai fi peste o mie de ani happy

| Nadejde_Alex_1994 a răspuns (pentru MskDesign):

100? Laseru' deja exista, sa vezi ca maine oameni fac nave ca in Star Wars

| atoatestiitoarea a răspuns:

Setea de bani va agrava pouluarea Pamântului si vom fi nevoiti sa emigram pe Marte. Vom fi nevoiti in sfârsit sa studiem cu adevarat deplasarea in cosmos si construirea de nave care sa treaca de centura de radiatie a Pamântului
Oamenii vor fi separati in doua mari categorii : inteligentii care se vor coupa de to si prostii acre vor executa tot
la aceasta se mai adauga si robotii si androizii de prima generatie
Pamântul va deveni inchisoare pentru banditi deoarece nu se va mai putea trai in suparafata
Cei ce vor trai sub pamânt vor fi deformati vor deveni mutanti cu adaptari la intuneric si respiratie in mediu ostil La suparafat pamântului vor fi doar ruine napadite de buruieni
si dominate de sobolani
NU ma credeti? N-aveti decât sa verificati! laughing))

| atoatestiitoarea a răspuns:

Setea de bani va agrava pouluarea Pamântului si vom fi nevoiti sa emigram pe Marte. Vom fi nevoiti in sfârsit sa studiem cu adevarat deplasarea in cosmos si construirea de nave care sa treaca de centura de radiatie a Pamântului
Oamenii vor fi separati in doua mari categorii : inteligentii care se vor coupa de tot si prostii care vor executa tot
la aceasta se mai adauga si robotii si androizii de prima generatie
Pamântul va deveni inchisoare pentru banditi deoarece nu se va mai putea trai in suparafata
Cei ce vor trai sub pamânt vor fi deformati vor deveni mutanti cu adaptari la intuneric si respiratie in mediu ostil La suparafat pamântului vor fi doar ruine napadite de buruieni
si dominate de sobolani
NU ma credeti? N-aveti decât sa verificati! laughing))

Întrebări similare