Fiecare prost se crede inteligent, de cele mai multe ori chiar mult mai intelgent decât restul (vezi cazul lui Misogin aka Spetsnaz). Rar vezi câte unul care să-și dea seama de handicapul său.
Cu cât e mai prost, cu atât se crede mai deștept (nu spun că printre cei care se cred foarte inteligenti nu există și oameni cu adevărat inteligenți, chiar dacă cam aroganți, dar totuși mai rar vezi un om cu adevărat inteligent, dându-și aere de mare înțelept, pentru că cel care știe multe, își dă seama cât de puține știe de fapt).
Şi eu mă cred mai inteligent decât restul
Hai mai, n-am ignorat nicio paranteza, m-am legat pur si simplu de ultima afirmatie : ¨ Cu cât e mai prost, cu atât se crede mai deștept ¨ si de aici am tras concluzia mea : ¨ Mergand pe principiul tau, sunt cel mai prost de pe TpU ¨
Nu-i nimic, ma simt bine in pielea mea
De ce m-aș certa cu cineva? Aici sunt doar păreri, exprimate în diverse moduri. Fiecare are dreptul la una (sau la mai multe, cum de multe ori se întâmplă în cazul tău
).
P.S. Bagă o întrebare misogină, una pe bune, atunci poate mă bag.
Cine a zis că nu pare?![]()
De ce o femeie pe motor, într-o geacă de piele, care scuipă și înjură, pare lesby, iar un bărbat, care are aceleași obiceiuri, nu pare gay?
Gresesti.Intilegenta e spontaneitate pe cind prostia e relativa. Poate extrem de bine si un om sa fie considerat prost de turma, nu din cauza ca ar fi el spontan ci ca ar fi turma prea inceata.
Am vrut sa am un raspuns nepartinitor dar ma uit la majoritatea raspunsurilor ca fiind date prin prisma inteligentilor. Poti sa-i contrazici? Mai bine o tai dreacu scheorlalaind harciogareste.
Trebuie sa fii un pic inteligent sa-ti dai seama ca esti prost.Asa ca, niciun prost nu se vede prost si niciun prost nu vede inteligenta.E ceva abstract pentru el.
Vreau sa ma adresez obsedatului care o urmareste pe NOname la fiecare raspuns: Linisteste-te, amice, nu m-am luat de ea.Aici suntem ca intre prieteni.Doar am recunoscut ca sunt prost, trebuia sa mai imi dai si tu stupid ca sa cimentezi ideea? Hai, te rog eu, ia un distonocalm, e totul Ok, crede-ma!
Prostii vad inteligenta precum cainii privesc viata, si anume fara culoare.
nu pot distinge "culorile" oferite de inteligenta, pentru ca sunt daltonisti precum cainii.
ma rog, asta e modul meu de a percepe lucrurile (parerea mea).
Daca prostul ajunge sa recunoasca inteligenta, probabil o ignora, lipsindu-i cu desavarsire aspiratia catre cunoastere. Daca nu face abstractie involuntar de ea, se considera pe aceeasi treapta cu aceasta, neputind fi capabil sa-si admita conditia.
Cam in acelasi fel in care ai privi tu acum, mana mea iesind din ecran si bagandu-ti degetul in ochi.
N-ai avea nici o posibilitate sa intelegi ca e posibil.
Inteligenta in ochii unui prost ori nu exista ori este un monstru ce trebuie atacat sau evitat.
Ca pe un chin enorm,ce-l trăieşte zi de zi,de când se trezeşte şi până adoarme,când spune " Doamne-ajută că a trecut şi ziua de azi..." Dar în general,nu sunt oameni inferiori inteligenţei, ci oameni cărora situaţia financiară nu le-a permis să realizeze ceva măreţ. Cine ştie, cunoaşte.Nu ar trebui marginalizaţi. Dacă tu creşti în puf şi alţii duc o viaţă mai dură,asta nu înseamnă că sunt inferiori inteligenţei. Oamenii care au trecut printr-o viaţă mai dură sunt de zeci şi sute de mii de ori mai maturi,privind lumea din jur ca spectacol.Ei deja sunt obişnuiţi ca alţii să le rădă-n nas că sunt mai grozavi şi etc.Dar, de fapt, ei sunt proştii.Altfel,cum îţi explici faptul că majoritatea celor ce provin dine cele mai înstărite familii umblă cu droguri şi toate cele? Asta pare a fi inteligenţă? Când poţi să faci ceva util? Inteligenţă nu înseamnă să-ţi cumperi droguri în faţa unuia care n-are trai de pe-o zi pe alta.Inteligenţa în faţa unui om care provine dintr-un mediu mai puţin favorabil este în sufletul acestuia.Nobody4Nobody.
Ca, ceva la care ar putea ajunge dar nu stie de ce nu reuseste. Cum sunt oamneii cu soarele, mereu ai impresia cai la 2 metri deasupra ta, dar nu prea ai sanse sa-l atingi.
Un prost nu-si va da niciodata seama cat de prost este. Un destept ii vede pe prosti si-si zic "I don't wanna live on this planet anymore...".
Acum sa-ti raspund la intrebare, inteligenta este pura prostie in ochii unui prost deoarece nu va intelege niciodata de ce un inteligent nu face cum face el si cum gandeste el. Daca un prost nu intelege un destept, atunci desteptul=prost. E diferenta ca de la cer la pamant.
De exemplu, azi un prost [ nu dau numele ] ma suna si ma intreaba daca fac nu-stiu ce referat la istorie de 4 pagini. Prostul stie ca TOATA clasa face acel referat, asa ca a zis ca daca eu il fac, il face si el [ in sensul ca eu sunt proasta in ochii lui
]. Pana la urma, nu l-a facut nici acum si chiar azi a luat 4 ![]()
Prostia poate durea cateodata.
Mi-a facut placere sa ma descarc aici. Daca ti-a placut si ti-am putut raspunde, astept funda
:*
In momentu cand vede prostie mai multa decat detine crede ca a gasit inteligenta, deci, pentru e nu exista asa ceva, in concluzie o vede cum si-o imagineaza
anonim_4396 întreabă: