anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum se face ca unele persoane le ai alaturi ani de zile, iar atunci cind pleaca nu le simti lipsa chiar daca a'ti fost cit de cit apropiati, insa altele le cunosti abia de o zi, abia de ai schimbat citeva cuvinte, si te atrag in mod bizar. Ai vrea sa le revezi si e greu sa accepti ca asta nu s'ar mai putea intimpla.

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Atracţia mult prea puternică, interesul viu, compatibilitatea la un nivel superior...

Persoanele care fac parte din viaţa ta ani de zile, de regulă, pur şi simplu s-a întâmplat să facă parte din ea, circumstanţele fiind de aşa natură; plus, curiozităţile cam sunt deja satisfăcute.
Persoanele pe care le alegi şi le vrei pentru tine (conştient şi inconştient), de regulă, te atrag intens, de aici şi golul imens pe care îl lasă.

| Shammal a răspuns:

Ai ceva in comun cu acea persoana dincolo de aceasta viata-experienta pe planeta pamant

| Biggiesan a răspuns:

Oamenii vin și pleacă! Încă nu ne-am obișnuit cu ideea asta, că singuri trebuie să ne purtăm crucea. Gândurile și simțămintele unui om sunt de-ajuns pentru unul singur.Prieteniile nu sunt nici măcar iluzii.

| sublime89 a răspuns:

Unii oameni sunt cu adevarat speciali, si-i intalnim foarte rar. De aceea trebuie sa stim sa-i apreciem si sa incercam sa-i tinem in viata noastra cat mai mult posibil.

| grab a răspuns:

Da, se intampla. E o chestie de bioenergie si chackre.

| pastru009 a răspuns (pentru grab):

Chackra.

| grab a răspuns (pentru pastru009):

Yavol!

| pastru009 a răspuns (pentru grab):

Mit Vergnügen.
Yavol este in limba gremana, nu? Si inseamna cu siguranta/da.Nu?

| NGheorghe a răspuns:

Au si ei aceleasi interese ca si ale tale?
au si ei aceleasi hobby ca si ale tale?
au si ei aceleasi... orice... ca si ale tale?

| SebylVane1890 a răspuns:

Poate pentru ca ele au reprezentat un interes deosebit, au iesit in evidenta cu ceva, si nu le ai langa tine, reprezentand o tentatie, ca orice lucru ce stim ca nu-l putem avea.Doar prin faptul ca stii ca nu-l poti avea te face sa vrei, nu conteaza daca merita sau nu.
Sau poate din cauza misterului, din cauza unei atractii. Exista persoane care nu conteaza ce fac dar te atrag cumva inspre ele.Cunosc catevabig grin

| LittleLady a răspuns:

Voi incepe cu un exemplu:aveam un coleg care acum a plecat in Italia.Il cunosteam din clasa intai.Pe colega si cea mai bune prietena amea o stiu de 2 ani(si totusi parca o stiu de o vesnicie, mereu ma leaga ceva de ea). Acelui coleg, pe care-l stiu de 8 ani nu-i duc dorul, dar colegei mele, pe care o stiu de 2 ani,si nu am mai vazut-o de la inceputul vacantei,ii simt foarte tare lipsa. Abia astept sa ne revedem,nu-mi pasa daca voi sta cu ea o ora sau o zi,eu doar vreau sa o vad si sa o strang in brate,atata tot! Ce m-a legat asa tare de ea? Sinceritatea ei,prietenia, instinctul ei protectiv(daca cineva se ia de mine sau daca un profesor ma acuza de ceva, ea imi sare repede in ajutor si mai mereu ma scapa de probleme); asta imi place la ea. Daca cineva se ia de mine, se ie de ea, si invers.De cand o am pe ea nu mai am nevoie nici de iubit,ea mi-a aratat ca baietii sunt niste profitori,nu se pot compara in veci cu un prieten adevarat! Si tot ce mi-a spus era adevarat,mi s-a confirmat.
O persoana care se uita greu,e o persoana buna,SINCERA,care te intelege,care te accepta asa cum esti, care nu te tradeaza, care nu te lasa sa faci ceea ce e rau pentru tine si care tine la tine indiferent de trecutul pe care l-ai avut! Restul oamenilor sunt copii ieftine, sunt "de umplutura" cum s-ar zice.
Atat am avut de spus, sper ca te-am lamurit! Pupici

| aleahimk a răspuns:

Modul bizar in care spui ca te atrag inseamna de fapt curiozitatea, dorinta de a atinge necunoscutul. Adica persoanele deja cunoscute nu-ti mai trezesc interese pentru ca ai petrecut ceva timp cu ele, pe cand cineva cu care ai schimbat cateva cuvinte, cunoscut de doar cateva zile este vazut de tine ca o persoana misterioasa, de aceea ti se face dor sa o vezi, sa petreci timp cu el/ea, sa descoperi.

| Agalloch a răspuns:

Se scrie "cât, întâmpla, câteva". Încă mai există persoane care scriu cu î în loc de â, litera fiind la mijlocul cuvântului? straight face

Întrebări similare