Mi-ar placea sa cred ca da.Cred ca multi oameni mi-ar simti lipsa, deoarece sunt multi care abia asteapta sa ii vizitez spunand cat de mult inseamna pentru ei faptul ca ii caut.
Daca tot pui intrebarea asta si-ti pasa de ceilanti inseamna ca nu esti pregatit sa dispari Pentru asta trebuie sa fii "mort".
Cei care ar disparea s-ar schimba anumite aspecte din viitor in legatura cu neamurile, jumatatea care isi gaseste alt candidat, parintii care ajung sa moara de suferinta si/sau se intampla altceva (dar nu e schimb radical in toata lumea ci in legatura cu cei dragi).
Nea... Să zicem că mama şi tata, şi poate chiar fratele meu (dar cred că lui i-ar trece peste două zile ). În rest că nimeni nu şi-ar da seama că am dispărut decât peste vreo două luni poate
Intrebare ta mi-a dat mult de gandit...AR FI AFECTATI: 1.Ar fi tristi ca am disparut 2. S-ar schimba deoarece le influentez foarte mult viata.
Iti voi raspunde cu o intrebare: daca un membru al familiei tale, sau o persoana apropiata tie va disparea, cum vei reactiona?
Da, si cred ca, chiar si cei care imi poarta pica ar avea un soc prima oara, dar stii cum e ochii care nu se vad se uita.
Salut. pai incearca tu sa fugi de acasa sau ceva cateva zile sa vezi vor fi afectati cei din jurul tau si ai sa afli raspunsu la intrebarea ta
Eu ziceam doar asa ca fapt divers, nu e nevoie sa incerci dar daca chiar doresti sa afli raspunsu la intrebarea ta asteapta un raspuns care iti convine mai mult
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă: