| 4b a întrebat:

Daca azi ai disparea, ar fi afectati in vreun fel oamenii din jurul tau?happy

26 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Mi-ar placea sa cred ca da.Cred ca multi oameni mi-ar simti lipsa, deoarece sunt multi care abia asteapta sa ii vizitez spunand cat de mult inseamna pentru ei faptul ca ii caut.

| fabiola a răspuns (pentru EmaS):

Daca nu te cauta si ei pe tine te asigur eu ca-i teatru ieftin!

| EmaS a răspuns (pentru fabiola):

Ei nu au posibilitatea sa ma caute.

| harciog a răspuns:

Daca tot pui intrebarea asta si-ti pasa de ceilanti inseamna ca nu esti pregatit sa dispari Pentru asta trebuie sa fii "mort".

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Normal că da.
Orice om este util celor din jurul său.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Cei care ar disparea s-ar schimba anumite aspecte din viitor in legatura cu neamurile, jumatatea care isi gaseste alt candidat, parintii care ajung sa moara de suferinta si/sau se intampla altceva (dar nu e schimb radical in toata lumea ci in legatura cu cei dragi).

| fabiola a răspuns:

Unii ar fi, cei mai multi ar mima...dar pentru tine nimic nu mai conteaza!

| Artemisia a răspuns:

Singura persoana care mi-ar simti lipsa ar fi mama.

| Musique a răspuns:

Numai cei ce țin cu adevărat la mine.Si aceia, sunt puțini. oh go on

| Downfall a răspuns:

Nea... Să zicem că mama şi tata, şi poate chiar fratele meu (dar cred că lui i-ar trece peste două zile laughing ). În rest că nimeni nu şi-ar da seama că am dispărut decât peste vreo două luni poate

| Hmmmm a răspuns:

Da! Cheltuieli de inmormantare, lacrimi false si un in ultimul rand indigestie. Iti dai seama ca se infuleca pe picior mare.

| 4b explică (pentru Hmmmm):

Interesanta logica tawinking

| copilbeat a răspuns (pentru Hmmmm):

Sunt de acord cu izabella03

| computerizatul a răspuns:

Intrebare ta mi-a dat mult de gandit...AR FI AFECTATI: 1.Ar fi tristi ca am disparut 2. S-ar schimba deoarece le influentez foarte mult viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii da, altii poate nici nu ar baga de seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afectati? o paine-n plus hombreeee laughing vrei s-o dau in manele sa ma jelesc putin ca sa iti dai seama ce vor dusmanii mei? laughing

| iKronstadt a răspuns:

Da. S-ar înmulți proștii și nesimțiții. Exponențial.winking

| logatcamembru a răspuns:

Dacryinglogicbig grin

| raducebotari a răspuns:

Foarte tare

| Sensitive a răspuns:

Iti voi raspunde cu o intrebare: daca un membru al familiei tale, sau o persoana apropiata tie va disparea, cum vei reactiona?

| TheYoyogabi a răspuns:

Cred ca da...big grin

| SabbSunshine a răspuns:

Da, si cred ca, chiar si cei care imi poarta pica ar avea un soc prima oara, dar stii cum e ochii care nu se vad se uita.

| copilbeat a răspuns:

Salut. pai incearca tu sa fugi de acasa sau ceva cateva zile sa vezi vor fi afectati cei din jurul tau si ai sa afli raspunsu la intrebarea ta big grin

| 4b explică (pentru copilbeat):

laughing sunt interesata de parerea voastrawinking

| copilbeat a răspuns:

Eu ziceam doar asa ca fapt divers, nu e nevoie sa incerci dar daca chiar doresti sa afli raspunsu la intrebarea ta asteapta un raspuns care iti convine mai mult big grin

Întrebări similare