| unul1 a întrebat:

Daca nu suntem o tara de hateri suntem o tara de filizofi "specializati in prostie"? Multi, foarte multi analfabeti, multi care nu stiu scrie, stiu sa filozofeze mai ales pe retelele de socializare avand pareri vaste despre ce inseamna prostia si cum se manifeste la unele persoane. Poate stiu atata chiar facand parte din ea...

Răspuns Câştigător
| Johanndjmt2 a răspuns:

Eu stiu o vorba : Omul invata o viata si cand moare tot prost moare.
Prostia, in opinia mea, nu este decat un concept ce face referire la ceva ce omul ca individ nu se pricepe. Este un fel de neajuns. O nestiinta intr-un domeniu anume.
Nu exista individ prost (la general), exista individ prost la ceva anume. (fie ca este vorba de limbaj verbal, fie ca este vorba de un domeniu de lucru, fie ca este vorba de orice alt ceva)

29 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Ce-i rău în a fi hater?

| DakotaRoyse a răspuns:

Oricât de prost sau inteligent eşti, ai dreptul la o părere, cu atât mai mult să ţi-o expui pe internet, că nu stă nimeni nu pistolul la tâmplă să te oprească să o scrii. E ceva fundamental.
Că-ţi place sau nu, că eşti de acord cu acest lucru sau nu, că eşti de acord cu filozofeala unora sau nu, trebuie să tolerezi, să treci cu vederea sau să nici nu bagi de seamă locurile în care ştii că există mulţi proşti care-şi dau cu părerea.

| unul1 explică (pentru DakotaRoyse):

Sunt de acord ca fiecare indiferent de cat de prost sau de destept ar fi are dreptul la exprimare. Suntem la categoria stiinta si folozofie asa ca ne permitem sa mai filozofam despre un anumit subiect. Nu vreau sa ingradesc nimanui dreptul la exprimare.

| 4b a răspuns:

Fiecare cu ''talantul'' luiwinking

| M25M a răspuns:

Omul in general filosofeaza, in principal pentru a se auto-etala in fata celorlalti si chiar pentru identitatea de sine. Problema este ceea ce "filosofezi", cata verdicitate au afirmatiile si cat de bine se muleaza pe realitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum spunea prietenul meu Einstein: "Doar doua lucruri sunt infinite in lumea asta, universul si prostia omeneasca, si nu sunt sigur in legatura cu primul." Ei bine acest lucru se confirma si in ziua de azi, mai bine zis, mai ales in ziua de azi. Asta e tara noastra, asta e Terra noastra, plina de prosti care nici macar nu recunosc ca sunt prosti; si eu sunt prost dar macar recunosc.
Le doresc tuturor prostilor (si mie) sa se duca la scoala, sa invete sa scrie corect si cel mai important sa nu mai manance **** si sa nu-i deranjeze pe cei inteligenti. Atat. Astept critici. Hai pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ai vrut sa spui cu postarea asta? Ca "hotul striga primul hotii"?

| unul1 explică (pentru anonim_4396):

Da asta am vrut sa spun! Te-ai lamurit?

| anonim_4396 a răspuns (pentru unul1):

OK! Cu alta ocazie, chibzuieste mai mult inainte de a posta ceva.Nu poti stii cati si cum te judeca.

| unul1 explică (pentru anonim_4396):

Mai mult de atat nu am putut. E vreo problema?

| Decrepit a răspuns:

Hater...Agonizant cuvant.It takes one to know one.Sau,fie,experienta cateodata.Dar cand privesti de la distanta, parca n-are gust, iti vine si tie sa te amesteci in hora.

| adrew a răspuns:

In fiecare padure exista vrascuri uscate, bine ca te-au educat parintii, altii se educa singuri din greseli, nici eu nu am stiut de la inceput ca trebuie sa fiu modest, si ce ne ramine de cit criticindu-i sa le aratam ca gresesc?!

| Goguletzu a răspuns:

Si te-ai gasit tu mare patriot sa te revolti acumlaughing

uita un lucru simplu. din ce moment in viata de zi cu zi intalnesti persoane proate"poate nu lipsite de cunostinte ci lipsite de interes" e ceva normal ca in mediul virtual sa gasesti mult mai multe persoane de acest gen din ce moment pot ramane anonime.bafta

| ooolifeoolol a răspuns:

"Poate stiu atata chiar facand parte din ea..."
De acord!
Invata sa scrii!

| unul1 explică (pentru ooolifeoolol):

Te rog sa-mi spui unde e greseala!

| ooolifeoolol a răspuns (pentru unul1):

Filizofi?
Cum se manifeste?
Sincer exprimarea asta beata e mai deranjanta decat cea analfabeta, mai ales daca apare in repetate randuri.

Bun. E greseala mea ca inainte de a posta intrebarea nu am recitit textul. Filizofi -... cum nu am verificat i-ul este foarte aproape de o. "cum se manifeste", repet o greseala de exprimare, greseala mea ca nu am recitit intrebarea. La "filizofi" ai putea observa ca nu am repetat greseala asa ca ti-ai fi putut sa-ti dai seama ca a fost o greseala. Alta greseala mai mic ar fi ca nu am pus un "sa" in "multi care nu stiu scrie" ca sa fi fost o expriamare mai buna.

Eu nu cred ca exprimarea mea a fost atat de jenanta. Si nu cred ca esti tu genul de persoana care isi permita sa spuna aceste lucruri despre mine.

Da cum sa nu!

Iti merge bine. Fa pe desteptul, poate lumea o sa te perceapa in felul acesta.

Fac pe prostu!

| iiRadu a răspuns:

Bine, bine sa spun si eu o intro:
Majoritatea analfabetilor sau prostiilor au ce tu nici nu ai putut visa sau chiar avea in viata ta.
Tias sugera sa nu judeci cartiile dupa corpete, nici nu sti de fapt ce sunt ei cu adevarat sau ce au in gand sau chiar la ce viseaza.
Daca consideri ca prin educatia scoli ajungi departe ei bine te inseli foarte mult si nu prea vreau sa mai intu in detalii asa ca ti-am dat de gandit.

| unul1 explică (pentru iiRadu):

Fara suparare dar asta e un raspuns tipic pentru cei care nu au invatat la scoala si au preferat "respectul" celor din cartier.

| sabin89 a răspuns (pentru iiRadu):

"...asa ca ti-am dat de gandit" - Hai sa numaram greselile:
majoritatea...prostiilor - trebuia: prostilor (cu un i).
Tias sugera - trebuia: ti-as sugera.
judeci cartiile - trebuia: cartile - (cu un i).
dupa corpete - trebuia: coperte.
nici nu sti - trebuia: nici nu stii (cu doi i).
educatia scoli - trebuia: scolii (cu doi i).
Asta ca sa iti dea de gandit!

| anonim_4396 a răspuns (pentru iiRadu):

Wow, chiar mi-ai deschis noi orizonturi, mulțumesc.

| unul1 explică (pentru sabin89):

Parerea mea si doar a mea: cine nu invata la scoala spune ca are scoala vietii. Asta ii argumentul preferat al baietilor de cartier care castiga "r3sp3ktul" celor din cartier prin pahare de bautura, tigari, batai poate si droguri. Nu spun ca asa sunt toti dar asa sunt majoritatea.

| iiRadu a răspuns (pentru sabin89):

Wow dar ce dq sa mai spun pun pariu ca iq tau intrece pe catelul meu laughing auzi dna profesoara nu cumva vrei sa imi predai si mie ca nu stiu ce e aia romana, de fapt daca nu ma insel acum invat si eu laughing ce sa fac daca mamica ta te-a facut asa de N-ba laughing iar corectarile da vina pe TPU - ca ei le-a corectat (prostiilor am pus cu 2 de i ca de numara mai multi de ex si uh laughing si, tias a fost corectarea de TPU iar corpete intr-adevar my miss, pai si restul tot auto corectare) ce sa fac daca tu nici nu ai ajuns la peformanta de windows7 mai educate si tu daca nu sti ce e ala windows

| sabin89 a răspuns (pentru iiRadu):

Pai ce facusi? Eu ti-am aratat greselile alea ca sa te gandesti ca trebuie sa iti corectezi scrierea, iar tu te-ai tot gandit cum sa gasesti o scuza. Si scuzele sunt cam subtiri. Spui ca sa dau vina pe TPU, ca el a facut corecturile. Dar cum de numai tie iti face corecturi si noua nu? Apoi zici de windows7, dar noi ce fel de windows-uri crezi ca avem? Mult mai cinstit este sa-ti faci autocritica si sa fii mai atent/a pe viitor. Uite, si aici scrii "educate" in loc de "educa-te", spui "nu sti" in loc de "nu stii". Dar nu mai insist. Scrie cum vrei (sau cum poti). Cat despre postarea entitatii de mai sus (PushOn), nici nu merita sa comentez. Cu vocabular dintr-asta din cocina porcului fii sigur/a ca nu va sta mult pe site. O zi buna!

| unul1 explică (pentru sabin89):

Da-i pace ca are scoala vietii si ii bazat omu'. S-a trezit el sa vorbeasca de iq...

| iiRadu a răspuns (pentru unul1):

Si care e faza, nu iti sta bine pe TPU? si app ce vrei sa imi demonstrezi sabin89 ca esti inteligenta?