"Deci oamenii se nasc in tacere si mor in tacere. Pentru ca dupa moartea lor toti uita de ei."
Te contrazic! Nimic adevarat! Fals, absolut fals!
Sa inteleg că "aha" urmeaza după... tacere? Altfel, nu-i gasesc motivarea!
Am scris in 2 mesaje lungi ce cred ca urmeaza dupa tacere, din perspectiva mea, desigur. Ca tu nu esti de acord, nu-mi pasa. Acel "aha" a fost un raspuns de genul: Nu cu tine vorbeam ci cu NOname.
Acuma cred ca o sa iti explic ce am vrut sa zic prin: "Deci oamenii se nasc in tacere si mor in tacere. Pentru ca dupa moartea lor toti uita de ei."
Peste 90% din oamenii care mor sunt uitati. Cei dragi isi amintesc de ei pentru. o clipa... apoi dupa cativa ani isi continua viata.
Cei 10% care au facut ceva si oamenii nu i-au uitat, sunt aceia dupa urma calora se profita (banii fac oamenii niste monstrii). Nici decum nu o sa le ridice statui si o sa zica: "Bai ce om grozav a fost asta.". Poate doar un numar redus de oameni dar restul o sa incerce sa profite de pe urma "Geniilor". Asta am vrut sa zic.
Ca tu nu ai vazut si din perspectiva asta... nu e treaba mea. Uita-te si gandeste-te ca o fraza/cuvant poate avea mai multe intelesuri decat crezi.
Nu ii bine sa ti in tine multe secrete caci mai tarziu vei regreta ca nu te-ai golit de ele. Mai bine acum decat mai tarziu
Daca nu dai mai multe detalii la intrebare degeaba ai pus-o ca nu stim in legatura cu ce e intrebarea.
Depinde, citeste asta:
http://webcache.googleusercontent.com/......tp?/search
Frumos articol, mulțumesc. Cel mai mult mi-a plăcut expresia "a tăcea cu desăvârșire"...
Daca nici speranta nu am mai avea, atunci am fi distrusi definitiv.Nu avem voie sa clacam.Mult noroc.
RebelulCuIdei întreabă: