NOname
| NOname a întrebat:

După tăcere ce vine?

134 răspunsuri:
| Ramo137 a răspuns:

Moartea sau plansul tongue

Apache
| Apache a răspuns:

Linistea dinaintea... furtunii.

| Nitescu_Theodor_1995 a răspuns:

3 zile de petrecere fara lautari si un drum doar dus cu dricul big grin [think positive]

NOname
| NOname explică (pentru Nitescu_Theodor_1995):

M-ai făcut să râd. Mulțam!

| UnBaietzelKareUrashteSkoala a răspuns:

Pai probabil vine singuratatesad dar de ce pui asemenea intrebari cand aud asemenea intrebari ma face sa ma simt rau

NOname
| NOname explică (pentru UnBaietzelKareUrashteSkoala):

Nu trebuie să te simți rău. Simte-te bun! Tăcerea poate fi și un panaceu...

| Robery a răspuns (pentru NOname):

Dupa tacere vine plans?

NOname
| NOname explică (pentru Robery):

Da, poate să vină și el...ca o eliberare.

| Claudiuu a răspuns:

Dupa tacere o sa vina mereu un zgomot imens.Pentru ca mereu e asa. Dupa calm vine furtuna. Dupa furtuna apare un curcubeu.

NOname
| NOname explică (pentru Claudiuu):

De acord. Aș elimina doar acel "mereu".

| xqMelaniiie a răspuns:

Regretul! Daca nu spui ceea ce simti la momentul potrivit... poti sa iti bagi picioarele in pantofi!

| Claudiuu a răspuns (pentru NOname):

Nu il elimiin, pentru ca MEREU e asa. Dupa ce eu o sa tac definitiv altul o sa vina si o sa faca zgomot in locul meu poate chiar si mai tare. Dupa ce un razboi se termina nu conteaza cata pace va fi dupa pentru ca un alt razboi va veni.Niciodata lumea nu o sa taca.

NOname
| NOname explică (pentru Claudiuu):

Este foarte relativ. Plus, și "reversul Big Bang-ului" trebuie luat în calcul.

| Claudiuu a răspuns (pentru NOname):

O inteleg...gandind la o scara atat de mare nu poti spune asa de usor cuvinte ca mereu sau niciodata.
Dar eu cred ca aceasta lume nu se poate sfarsi asa.Acea teorie este cea mai trista dintre toate.

mariana
| mariana a răspuns:

Dupa tacere banui ca vine un raspuns, o privire sagalnica, o concluzie daca tacerea a pus punct unei tirade ce necesita meditatie deci, tacere si apoi raspuns, poate veni linistea ce ti s-a strecurat in suflet atunci cand, omul iubit ti-a spus un cuvant, o vorba ce ti-a mers la suflet.
Dupa tacere poate veni un "tunet" ca reactie la faza de dinaintea tacerii, mai poate veni un somn linistit, poate veni un nou stigat, atunci cand tacerea este pauza ce intervine atunci cand dai nastere vietii (aduci pe lume un nou suflet).
Cred ca se poate continua sa filosofezi pana dimineata dar, scopul tacerii este de fapt o pauza de gandire pentru a putea da "nastere" unei idei, unui concept, cunoscand ca:"tacerea e de aur", iar "vorbele sunt de argint" si trebuie sa cantaresti inainte de a-ti da drumul gurii, stiut fiind faptul ca, uneori o vorba poate "lovi" mai rau sufletul decat un atac fizic.
Daca tu ai gasit un alt fel de raspuns, sunt gata sa-l ascult si sa iau aminte.
O seara de duminica minunata si sa taci atunci cand vrei, fara insa a lasa pe altii sa-ti impuna, cum si ce sa vaorbesti.

NOname
| NOname explică (pentru mariana):

Foarte frumos răspuns. Perfect de acord.
Mulțumesc...și o duminică plăcută și liniștită.

| fantastica a răspuns:

Poate un sunet sau un cuvint...

| ostea a răspuns:

Depinde de ceea ce permitem sa vina/de ceea ce atragem.
Uneori vin ploi si furtuni,
Alteori vine soare.

NOname
| NOname explică (pentru ostea):

Bine ar fi...

| Butterflybeautiful a răspuns:

Dupa tacere vine galagie

| scrisoarededragoste a răspuns:

Şi tăcerea este un răspuns; aşa că apar lacrimile celui ce este rănit prin această "tăcere". (publicasem cam acelaş răspuns, dar văd că nu a apărut. Probabil pentru că sunt utilizator nou se întâmplă aşa.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despartire, moarte in diferitele acceptiuni ale termenului.

| dodicuta a răspuns:

La revedere(plecarea).

| venusdoom a răspuns:

Exista un numar finit de posibilitati. Nu ai dat detalii suficiente.

NOname
| NOname explică (pentru venusdoom):

Eşti liber să improvizezi.

| venusdoom a răspuns (pentru NOname):

devil
Sa vedem, cand ti am citit intrebarea, prin colturile mintii mele si a facut aparitia urmatoarea sceneta:o persoana muribunda, care a fost ucisa cu bestialitate de un seaman de al ei. A mai apucat sa auda doar... tacere. In acest scenariuthinking dupa tacere, victima are parte de pace sufleteasca, iar criminalul de remuscarithinking Ciudat...dar asta mi am imaginatbig grin

| PotatoMustDie a răspuns:

Probabil ceva zgomot.

| blueangel99 a răspuns:

Singuratate, liniste deplina(da' parca prea deplina, nu-i asa?) si apoi... o soapta, un murmur, o vorba, un tipat.

NOname
| NOname explică (pentru blueangel99):

Sună promițător...

| JeSa a răspuns:

Depinde cu cine esti si-n ce imprejurare te afli tongue... dar sa raspund si radical, ''După tăcere ce vine? '' - sex!winking

Te salut!