Toti ati avut dreptate in felul vostru pentru ca poate fi pe de o parte sentiment de deja-vu dar poate fi si un fel de clarviziune sau "avertisment" cum ii spun unii dupa parerea mea eronat... si mie mi se intampla destul de des... si cred ca sunt multi carora li se intampla...
Da, cred ca e posibil. Se numeste deja-vu, este o festa pe care ne-o joaca mintea, facand niste conexiuni eronate. E practic o auto-pacaleala.
Idem sensei.BRO+iti dau un link n-o sa-ti para rau s-o vezi...pe mine m-a incintat sa m-i se confirme ceea ce am intuit ca traim intr-o lume fantastica cu posibilitati nelimitate....http://www.feminis.ro/......de-vis-493
Aysun te rog frumos nu jigni fara stire de cauza pe doamna Carmen O hara care e nepoata domnului Octavian Goga...sau te crezi mai destept ca doamna Bush a carei cariera a prezis-o cu 5 ani inainte sa i se intimple... te rog sa te informezi inainte sa dai cu piatra in cineva...
Traim intr-o lume in care imposibilul de multa ori devine posibil, fapt demonstrat de multe ori. Oare ce surprize ne mai asteapta in viitor?
Mi se intampla de atatea ori ca deja le-am pierdut sirul. de exemplu: acum ridic o cana si imi dau seama ca eu deja am facut asta, iar acum doar o restraiesc. ce ciudat e!
Aia din clip e o pitzi proasta machiata si imbracata ca naiba. Vreau un clip in care niste oameni de stiinta imi arata clar ce se intampla in astfel de cazuri cu argumente plauzibile.
Oricum, mi se intampla si mie, si voua, deci nu e ceva iesit din comun...
Si eu mai visez cateodata de obicei mi se intampla ce visez dar nu e important si folositor daca nu stii cand sau daca e adevarat ...trebuie sa ne traim viata...cat putem de mult
@carminaburana43 si sensei BRo va multumesc mult pentru explicatii si pentru acel link...chiar nu intelegeam de ce mi se intampla
Eu sunt de alta parere...il citez pe antonius74 "acum ridic o cana si imi dau seama ca eu deja am facut asta, iar acum doar o restraiesc."
De obicei patesti "deja-vu" la actiuni cat de cat banale...pe care le-ai mai efectuat fara a le da importanta...problema e ca ele raman ascunse in inconstient si uneori el le da drumul spre subconstient care la randul lui le transmite constientului si iti dai seama ca..." ba da eu am mai facut asta "
Cred ca mai e loc pentru un raspuns.NU EXISTA COINCIDENTA ci TOTUL A FOST PRESTABILIT cu mult inainte de a va naste(reancarna), atunci cand fiecare dintre voi se afla in corpul astral (planeta/stea) care te gazduieste atunci cand nu estii in corp fizic(reancarnat(a)). Ceea ce faci cand dormi nu este decat contactul pe care il ai cu unitatea centrala(corpul astral) care iti furnizeaza informatia (in vis ) inainte ca informatia/fenomenul sa se produca.In alta ordine de idei umanitatea sufera un fenomen de trezire la realitate, fenomen ce se produce ori de cate ori DUMNEZEU ESTE REANCARNAT PE PAMANT.
Si mie mi s-a intamplat si mi se intampla sa fiu anuntata in vis despre evenimentele importante pe care le voi trai intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.
Inainte sa-mi regasesc iubitul (pe care nu-l mai vazusem de 2 ani, el fiind plecat in Canada, eu in Ro pe atunci ), am visat ca Dumnezeu incepuse sa-mi vorbeasca cu o voce autoritara si severa
Asculta fata!, e tot ce am auzit pentru ca m-am ascuns, imi era frica de el. M-am trezit impresionata de claritatea visului si de faptul ca D-zeu imi vorbeste! Am stiut ca el vroia sa ma anunte despre un eveniment important care mi se va intampla.Fostul meu iubit se reantorsese in Ro si ma cauta prin toate colturile tarii.Intr-un final ne-am regasit, casatorit, imigrat, divortat, etc.
In ultima perioada am consultat 3 clarvazatoare si culmea toate imi spun exact acelasi lucru(din fericire prea frumos ca sa fie adevarat). Stiu ca am devagat putin de la subiect dar asta ca sa fac referinta la un vis pe care l-am avut in primavara lui 2009 si care coincide cu unul dintre situatiile descrise de clarvazatoare:propria mea renastere(acum sunt in plin procesus de Phenix). Deci, am visat acum cateva luni ca eram pe cale sa nasc, medicii au asezat bebele langa mine, il privesc, si, ce sa spun...era de o frumusete si o seninatate extraordinara.Il privesc si-mi spun ''acest bebe nu e copilul meu, acest bebe sunt eu insasi''. Foarte interesant vis si ce sansa sa te nasti de doua ori intr-o viata!
Un alt vis interesant pe care l-am avut cand eram casatorita cu fostul.Am visat ca eram in salon si geamul era deschis, cand un bebe frumos ca un inger vroia sa intre pe geam, atunci am inchis brusc geamul si bebele a cazut.Cand m-am trezit stiam ce mi se va intampla.Peste nu mult timp am ramas insarcinata si, nu l-am pastrat(deci i-am inchis geamul in nas din pacate). Mi-a placut raspunsul lui ''anonim'' de mai sus, si eu cred ca spiritul nostru comunica cu lumea de dincolo de viata. Cred cu convingere ca lumea invisibila e infinit mai vasta decat lumea materiala, unde majoritatea traim in mental, un orizont inchis si plin de conflicte. Iar devaghez de la subiect...scuze.
Cam de o saptamana, am inceput sa patesc si eu chestii din astea, adica nu doar simple deja-vu'uri, ci faze mai complexe.
Traiesc clipe care am impresia ca le-am mai trait odata, si azi, aceasta senzatie m-a tinut circa 2 ore, si la un moment dat, m-am concentrat, si am incercat sa-mi dau seama ce urmeaza sa se intample, si spre mirarea mea am reusit.
Sa fiu mai concret : eram la ora de chimie, si chiar i-am spus unui coleg ca eu stiu ce se intampla chiar inainte de a se intampla.si i-am zis cateva faze, care chiar sau adeverit, dar totusi, pentru el nu era de ajuns.
Si la un moment dat, profa de chimie vorbea despre o anumita fibra, sin momentu ala am avut ca o relevatie, siam scris preo hartie : "Acuma, profa, urmeaza sa se duca la un coleg si sa spuna ca haina lui ii formata din aceasta chestie" colegul, s-a uitat la mine si a inceput sa rada, la misto. In urmatoarele minute aman2 stateam cu ochii pe profa.si cand te asteptai mai putin, chiar sa intamplat.colegul meu a ramas masca.
Deci am scris pe foaie, si i-am aratat dinainte, doar ca sa-mi dovedesc ca nu e doar in capul meu, ca chiar se intampla, si asa e.
Viata e ciudata, dar,"magia sta-n mister".
yoo_jossh e idu meu de mess.cinea mai patit ca mine contactati-ma, pentru a vb despre asta.
J mie mi ze intampla azha mai am si vize care ze repeta, j nu doar la interval de o zaptamana. chiar ani buni diferenta.
am vize din viitor ca tine, dar mie nu mi ze intampla pezte o zapt... vreo cateva luni maczim un an:*
Probabil e pur si simpu MAGIE
Mie stiti ce mi se inatmpala? visez sau e real nu stiu pentru ca am impresia ca unele momente le petrec pentru a doua oara, le simt le vad pentru a-doua oara deci lucruri cidudate.nu?