| dorinaugustin a întrebat:

Eu sunt crestin de ceva timp de acum.intrebarea mea este:
"Credeti ca Dumnezeu mai face minuni in zilele noastre?"
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Ianna33 a răspuns:

Fiecare rasarit de soare e o minune...fiecare copil ce se naste pe pamant, fiecare bataie a inimii...viata insasi e o minune. happy

10 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Nu s-au facut minuni niciodata. D-zeu nu exista, iar fiecare rasarit de soare sau alte "intamplari" de acest tip au explicatii logice stiintifice. Pa.

cami
| cami a răspuns:

Eu zic ca Dumnezeu ne da dupa suflet.

| moonY a răspuns:

Face, face! eu ma uit in jur zilnic si ma minunez de ceea ce vad.
stiu ca numai dumnezeu si'ar putea bate joc in halu' asta

lolita
| lolita a răspuns:

Fiecare cu parerea lui, eu nu am vazut prea multe minuni, adica copii care mor de foame, de sida de mai stiu eu ce si altii care traiesc fara nici un stres, dec e un Dumnezeu ar lasa ca persoanele bune sa sufere si cele rele sa se bucure de viata? si mie nu-mi ziceti povesti cu viata de apoi ca nimeni nu s-a intors sa ne spuina ca acolo este bine sau rau.

Răspuns utilizator avertizat
| Orannginna a răspuns:

"La casa de oameni buni, Dumnezeu face minuni". Dupa cum e omul.

| 31957319 a răspuns:

Tot timpul o face. Doar ca, nu toata lumea vede.
Unii suntem prea egoisti sa o vedem, caci noi vrem sa ne faca bogati, iar altii apreciem simplu faptca ne scoate dintr-o situatie, din care nu credeam sa mai iesim. Pentru mine, sau eu mai bine zis, le iau ca pe niste minuni, ce nu le-am vazut decat eu. M-a ajutatat cand nu mai aveam speranta.

| Paris a răspuns:

Eu cred ca da, face minuni, in fiecare zi, ora, minut!

| adellina a răspuns:

Cred in dumnezeu pentru ca exista! daca nu ar exista, nu ar face toate minunile si nu ar implinii dorintele fiecaruia!

E tare greu sa citesti cateva pagini din Biblie sa Il cunosti pe Dumnezeu, fiindca sunt sigur ca cei ce zic ca nu cred zic fiindca nu Il cunosc... fiecare om oricat de mult s-ar baza pe el si pe fortele sale totdeauna se va simti singur fara Dumnezeu si neimplinit in orice ar face.

Personal am avut multe experiente pana sa ajung sa Il cunosc si sa cred in El.

E greu fiindca toti suntem oameni, dar sa ne gandim ce urmeaza si dupa moarte fiindca viata trece...

| citron a răspuns:

Eu nu cred ca D-zeu a facut minuni vreodata...acum te rog sa nu ma judeci din cauza asta