anonim_4396
| Anonim întreabă:

Exista mai multe multiversuri?
Oare exista mai multe lumi paralele în care eu pun întrebarea asta pe TPU-ul de acolo?
Ce se întâmplă atunci când avem acel sentiment de deja vu?

8 răspunsuri:
| Nonolita a răspuns:

"multiversuri"?!

| Andrei200202 a răspuns:

Eu nu cred ca există universuri paralele, deja vu poti căuta pe google ca sa nu dau eu copy paste, exista explicații științifice dar și sf care spun ca noi traim intr-un calculator, suntem un experiment al unora si atunci se intampla o eroare in acel sistem.
Mai este una care spune ca deja vu apare datorită universurilor paralele, adica atunci când faci un lucru si iti aduci aminte ca l ai mai facut odată, de fapt l ai mai facut in alt univers paralel.

| oz_1736 a răspuns:

Deja-vu inseamna mai multe lucruri. Ex: sa simti ca ai mai facut odata acel lucru in acelasi loc, sa stii ce se va intampla peste 5 minute cu tine dau cu alti oameni.

| Dorotheea21 a răspuns:

Sigur ai pus intrebarea asta si in alt univers, pentru ca ai disparut din acesta, de aici. laughing
Este una din solutiile date la paradoxul bunicului.

| DoarBogdan a răspuns:

Daca ti-am oferi un raspuns concret la intrebarea asta, adica ala 100% adevarat, atunci cred eu, ca nu am mai sta pe TPU si am fi undeva pe la vreo ambasada discutand despre asta, in timp ce toata populatia lumii (inclusiv tu) ai fi auzit de noi.

Deci fiecare o sa isi dea doar cu parerea, din pacate. Dar asta este situatia happy


Da, posibil sa existe mai multe lumi paralele in care tu sa pui intrebarea asta sau posibil sa nu existe. Posibil ca acum eu sa ma uit in jos sau posibil sa nu (m-am uitat sa stii).
Posibil sa... cauti pe net paradoxul crocodilului acum sau poate ca nu.


Numai bine! happy

| Donsavas a răspuns:

Sentimentul. De deja vu are treaba cu creierul, nu cu universele paralele

| aimullah123 a răspuns:

Pai uite ce scrie pe internet:
În anii 1920 fizicienii descoperă particulele elementare și cercetează proprietățile acestora. Electronii însă le rezervă o surpriză: „Când cineva studiază proprietățile atomilor descoperă că realitatea este mai stranie decât și-ar fi închipuit oricine. Particulele au într-adevăr posibilitatea, într-un anumit sens, de a se afla simultan în mai multe locuri"

Posibile dovezi ale existenței multiversului:
-Valoarea ciudat de mică a energiei întunecate din universul nostru, alte valori existând în alte universuri
-In teoria corzilor există 10500 moduri în care extradimensiunile se aglomerează, fiecare posibilitate fiind caracteristică unui univers. Nu se știe încă modul în care se aglomerează dimensiunile suplimentare pentru universul nostru.
-Pe baza unor modele circulare găsite în forma radiațiilor cosmice de fond unii cercetători au tras concluzia că universul nostru s-a ciocnit cu alte universuri în extindere de minim patru ori

| aimullah123 a răspuns (pentru aimullah123):

Acolo nu e "10500". E 10 la puterea 500