Eu aş spune mai degrabă:
- "lipsa de educaţie duce la"...intoleranţă
- "o să faci cancer şi o să mori în chinuri până la 30 de ani pentru că"...lumea te îndoapă cu medicamente şi vaccinuri dăunătoare, cu alimente toxice, pline de hormoni şi antibiotice
Da, există o intoleranţă pe TPU, dar cui îi pasă? Adică, ok, poţi să-mi dai rating negativ, ţie la ce-ţi foloseşte, mie la ce-mi dăunează? Eu chiar nu înţeleg chestia cu ratingurile şi fundiţele...am dat şi eu, dar pentru că unii cer, nu pentru că am înţeles la ce folosesc. În orice caz, indiferent de câte fundiţe sau înjurături aş primi, n-o să-mi cenzurez opiniile. La un anumit nivel, chiar mă amuză; trebuie să ai puţină minte ca să te afecteze chiar şi o înjurătură aruncată în faţă, c'mon, unii atâta pot, ce-mi pasă mie de limitările lor?
@cristi202, cand cineva da un sfat pe un site e bine ca sfatul sa fie si pertinent.
La capitolul avorturi, multi datorita credintei religioase, sfatuiesc niste pustoaice de liceu cu capul in nori ce nu au stiut sa se protejeze de la bun inceput si au ramas insarcinate, ca avortul este o crima si ca dumenzeu le va pedepsi pentru acest pacat. Uite asa ele pastreaza copilul si isi vor rata studiile. Sfat util?
Intoleranta cum o justifici? Ca tot a mentionat @kongeriket de homosexualitate, multi de pe site critica homosexualitatea de parca ar fi o boala groaznica. Exemplu concret :
http://www.tpu.ro/......u-ca-nu-e/
@TARTORUL, m-am referit strict la adolescentele ce raman gravide cand isi au toata viata inainte. Si da, intai trebuie sa inveti sa te pui pe picioarele tale sa faci o scoala, sa iti gasesti un job sa ai de unde sa cresti copilul. Tu crezi ca aceste copilite tinere ce cred ca tot ce zboara se mananca vor fi pregatite sa fie mame cand abia au invatat sa isi stearga mucii de la nas, si singurele lor preocupari sunt ce marime poarta miley cyrus la cupa?
Generalizezi superficialitatea postarii si te astepti la raspunsuri obiective?
S-o crezi tu ca stiinta si filosofia isi are locul aici.Nu e nimic de filosofat, singurul inadaptat esti tu.Cand vei invata sa tolerezi la randul tau ideile altora, te astept cu o postare in care sa imi explici in detaliu momentul in care ai realizat ca esti pe langa...
Kongeriket - ca un mediocru ce sunt, iti voi explica cum te contrazici singurel in afirmatii.
¨Ne lăudăm ca natie că suntem liberi în gândire dar tot la dogma de partid si de stat am rămas, n-am evoluat nici cât un deget de furnică ¨ -corect, inca te incadrezi in tiparele comunismului.Esti un mic buric al pamantului ce are impresia ca lumea orbiteaza in jurul sau. Orice deviatie de la principiile, de altfel, universal valabile si de nezduncinat pe care le ai, se catalogheaza cu ¨mediocru¨ A te considera parte a unei societati, oricat de mediocra sau rationala e ea, presupune acceptarea tuturor membrilor.Ca sunt crestini, musulmani, budisti, atei, etc. au un cuvant de spus si trebuiesc respectati in primul rand ca oameni, apoi, daca ideile si convinderile acestora nu-ti convin sau nu sunt fundamentate pe aceleasi ratiuni ca ale tale, ai optiunea sa-i EVITI.Ma indoiesc ca esti in masura sa judeci pe cineva.Sa nu mai vorbim de tenditele de narcisism pe care le ai.
Te crezi liber in gandire? Atunci lasa-ma prostit de altii si mentineti tu mintea rationala.Eu vreau sa vad ce abereaza Legiutoarea si Brigaela.Eu vreau sa vad ce idei au pustii de 14-15 ani.Eu vreau sa vad ¨sfaturile¨ incompetente ale incompetentilor.Si daca vreau sa sintetizez ceva, o voi face. Daca nu, EVIT si trec la urmatoarea intrebare ...Eu sunt liber in gandire.Tu...nu!
Kongeriket, ti-am citit multe raspunsuri din cauza carora spui ca ai fost pus la zid, si fiind de aceeasi parere cu tine, le-am notat corespunzator. Dar am citit destule, care nu erau conforme modului meu de gandire si nu le-am notat, spre deosebire de tine, care califici drept stupid, orice raspuns in care cineva isi sustine credinta in Dumnezeu.
Pui si problema copiilor maltratati de parinti. Dar nu te gandesti ca acesti pusti e posibil sa exagereze? Eu nu cred ca o palma data de un parinte se poate numi un abuz. Si atunci ma gandesc: e corect ca un pusti, care inca nu gandeste matur, sa-ti asculte sfatul legat de (ne)respectarea parintilor, dat fiind faptul ca inca nu are capacitatea de a actiona constructiv pentru rezolvarea acestei probleme?
Kongeriket, daca tot ai deschis DEX-ul, cauta si cuvantul "abuz", nu ca ti-ar fi total necunoscut, dar prea bine nu l-ai inteles, in contextul formulat de mine. Si lasa-ma pe mine in Evul Mediu sa-mi palmuiesc copilul, iar tu, pe al tau, educa-l batandu-ti nevasta, ca vad ca aceasta practica o sustii.
1.Referitor la toleranta pentru homosexuali. Nu te pune nimeni la zid daca vrei sa i-o pui vecinului de deasupra, (sau vrei sa ti-o puna). Dar e cu totul altceva daca vreti sa defilati in media. Gandeste-te la un copil de 10-11 ani care vede un cuplu de homalai alintandu-se la TV. Nu e scarbos? Nu se pot alinta undeva la dos, ca nu-i pune nimeni la zid? De ce o fiinta inocenta trebuie sa fie obligata sa inghita scarbosenii?
2. Referitor la "spiritul TPU": este un spirit al parerilor libere, nu e nici antiavort, nici ortodox, nici intolerant, nici potrivnic egalitatii intre sexe.
@kongeriket: din intamplare, am dat o cautare cu numele meu si am gasit topicul acesta, tocmai de aceea vroiam sa iti multumesc de apreciere.
Totusi, nici nu ar trebui sa fie o apreciere, pentru ca mi se pare ceva normal ca toti cei care isi spun crestini sa se comporte ca atare. In fond, a fi crestin sau a crede in Divinitate(desi, a fi crestin implica mai mult decat a crede in Dumnezeu) inseamna in primul rand, dupa parerea mea, a adopta un anume comportament corespunzator cu acest adjectiv pe care ti-l atribui.
@anonim: desi am 20 de ani(deci, din punct de vedere legal, sunt adult cu acte in regula), iti multumesc pentru compliment. Poate daca ai fi citit Biblia, ai fi stiut ca e acolo un verset care spune: "daca [...] nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu nici un chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor." Matei 18:3.
Succes si toate cele bune!
Bai kongerica, lumea e rea cu homosexualii bai. Da tu nu te uita la ei, da-i tare. Bai Kongerica tata, nu e nimic mai suav, mai gingas pe pamant decat dragostea fecala. Mai sunt parinti tafnosi care spun ca ar fi scarbos pentru copii sa se etaleze in public baietii. Zi si tu bai Kongerica...
Sant observatiile tale personale, si nu am ce face. fistecare e liber, in masura in care -i permite politica siteu-lui.de ce asa? fiindca asa santem.si cred ca e bine asa. avem o gramada de treaba.sant multe contrare spiritului TPU. dar ce e perfect? mergem inainte si ne mai corectam cand trebuie, cand putem, cand vrem sa o facem. e buna si critica ta fiindca, da de gandit, cui vrea sa gandeasca.
@ioandelasal, @kongeriket nu are experienta necesara sa distinga parerile altora. e imatur.nu stie ce spun cei cu studii.sa altii. el trebuie sa treaca de pragu imaturitatii si abia atunci va stie ce vor altii prrin opiniile spuse. el pana atunci dupa mintea lui limitata subiectiva voteaza stupid raspunsurile
Pai si tu nu esti educat ce mare branza sa pricepi. dar normal te vezi bun. dar ca sa fii bun trebuie sa fii intelegator.la tine lipseste.esti subiectiv plin de galceava egoism.mai sa musti lumea. daca ai lipsuri de ceva.nu te razbuna pe toti.prieten nu poti fi cu toti. dar nu te razbuna fii educat si da. ti posibilitatea de a intelege si jumat cealata de pahar
tu esti forte inchis la minte
Probl e la tine.nu la ceilalti.ai dificultati.esti labil psihic.ai o problema si de respect.nu stii ce e asta. tu crezi ca cu bata se face treaba.educatia ti in pom.si cei ca tine labili psihici te pricep. uite boul.si tampitul de @hombre ce minte redusa are.esti de acord cu minte lui pentru ca nu are cu ce sa te corecteze.de asta si. l inghiti
Dand exemplu acela cu @Shery se vede ca esti redus si tu.acela e un copil.nici el nu are studiile necesare
tu nici nu vei pricepe pentru ca asa esti tu redus.nu trebuie cont sa am.toata filozofia nu sta intr. un cont
cei destepti nu se pune cu prostul.pe mine poti sa ma faci cum vrei.ca nu ma afecteaza.afectatu tu esti in tot
@kongeriket cred ca ti.am gasit perechea(asta ca si tine nu poate fi amiabila cu ceilalti, judeca in stanga si dreapta, este fara respect dar il pretinde si vrea de la ceilalti.scrisul ei punctat e oribil. dar ea nu vede asta.stie sa sfatuiasca cu ranga. vb vine pentru ca de o avea te lovea.tot asa. poate sunteti rude sau iubiti tare va asemanati in modul de gandire. comportare visavis de oameni) http://www.tpu.ro/utilizator/afmcz
privesteti aici sfaturile cretinesti. http://www.tpu.ro/......-inca-din/
esti meschin putin spus...
@kongeriket dar tu de ce nu ai o limita cand sa dai acel vot si cand nu? tu chiar nu ai simt al tau? trebuie sa fii mereu nesimtit, e o chestie de bun simt. bine nu esti de acord cu modul de gandire a pers. dar omu ala iti spune din experienta lui. daca spui ca n.are dreptate chiar esti liber sa pui in aplicare ce. ti spune. asa constati ca omul ce spune ceva nu greseste. asa afli si care e adev. chiar nu te duce mintea sa vezi unde gresesti?
lasa tupeul. tupeul nu. ti ajuta la nimic. cand vei fi matur si te vei citi iti va fi rusinica daca vei mai avea contul de cum te manifestai pe aici visavis de cei cu experienta. nu cred ca tu cand vei avea experienta iar un pusti care va veni si te va nota stupid. stiind ca tu ai la baza cunostintele necesare. nu. ti va cadea bine. vei spune ca ori e prost crescut ori face pe desteptu aiurind. prostu nu. i prost destul pana nu. i si fudul. asa si tu
poti sa spui parerea. te lasa oricine. doar de aia ii siteul. dar fii corect fata de rasp care trebuie tratate cu votu corespunzator si nu trata cu stupid. ori din egoismu tau ca acela a spus bine rasp corect l.ai notat cu stupid ori tu ai problema neacceptarii parerilor. esti inchis la minte. nu poti nu ai forta sa fii altfel. nu dupa cineva. sa te dai. dar poti sa vezi si tu ce este rau si ce este bine. nu toate trebuie bagate la aceeasi oala si notate cu stupid si nefolostor. daca rasp se dovedeste incorect injrios si incalca judecata altora. atunci il notezi cu stupid si nefolositor si poate fi si sanctionat.
and un om vrea binele pe un site are o alta fata. dar tu cam pici la daruire cu adev visavis de oameni.
tu te incordezi sa votezi si sa sustii raul. eu am dat la voturi si unde unu e cu tupeu nesimtire tu ii dai cu nota bine intelig. pai nu e just
ai problema nu eti echilibrat esti total pe dinafara cu ce se petrece in juru tau. de asta nu poti vede binele. imi pare rau ca nu am timp sa stau pe siteul asta sa maivb
"Hai să punem numai "Folositor", "Inteligent" şi "Amuzant" ca pe blogurile frustraţilor care permit doar reacţii de tipul "Interesant", "extraordinar" şi "Amuzant" pentru articolele lor."
@Kongeriket, sunt de mult timp pe acest site, desi am postat mereu sub anonimat, ti-am vazut multe raspunsuri (intamplator) si recunosc ca ti-am citit de cateva ori si blogul. Ti-am si votat cateva articole care mi-au atras mie atentia.Doua din articole le-am votat cu "slab", interesant este faptul ca dupa vreo trei saptamani am dat iar peste un raspuns de-al tau pe site si din nou am intrat pe blogul tau. Dupa cum am spus, mi-au placut majoritatea articolelor.Insa,surpriza!"interesant" si "corect" si-au pastrat voturile, insa "slab" a fost resetat pe 0!
Ca tot vorbeai de "frustratii" cu bloguri care accepta doar voturi pozitive.
Sunt dornic sa iti votez din nou un articol, doua cu "slab" sa vedem ce se intampla, asa ca sa-ti testam frustrarea si "toleranta" fata de opiniile celorlalti.
@kongeriket, tot respectul pentru ca esti unul din putinii care sustin societatea gay!
Sunt lesbiana, am o iubita foarte frumoasa si sincer nu ma intereseaza parerea altor persoane ![]()
Si nu, nu am dus o viata lipsita de educatie. Poate si mai mult ca probabil sunt oameni gay care au un coeficent de inteligenta mult mai mare decat majoritatea homofobilor de pe acest site care nu traiesc decat sa se bage in viata altora.
anonim_4396 întreabă:
SmirnovIvan2010 întreabă: