| userulanului a întrebat:

La ce sunt bune femeile?

41 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru GusWaters):

Daa...am tableta multifunctionala, de-aia cum au postat astia pe blog, acum ceva vreme. Face cafea, cartofi pai si oo laughing
M-ai prins...hmmm, tu ma vezi...Sa nu mai spui la nimeni!

| GusWaters a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Doar atat face? Sendvisuri nu poate? Slab, nu e tableta, probabil e ceva robot de bucatarie pe care s-au modificat niste rootkit-uri si i-ati pus ecran.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru GusWaters):

Ar vrea ele. Dar unele şi acolo sunt pârnaielaughing. Eu probabil gătesc mai bine decât majoritatea femeilor de pe site-ul asta.

| GusWaters a răspuns (pentru Woodenpints91):

Meh,asta cu gatitul e labareala non-necesara.Stiu sa imi fac sendvisuri,cartofi,oua,snitele, si pot sa imi fac si salata, atunci cand imi descopar latura iepureasca.Nu-mi trebuie mai mult. big grin

| AndreiGabi a răspuns (pentru userulanului):

Imi este sila sa ma cert cu tine.MARS!

Răspuns utilizator avertizat
| Wehrmacht a răspuns:

Fac magie! Te fac milionar daca atunci cand ai cunoscut-o erai miliardar.Sau sex...

| carminaburana43 a răspuns:

Faptul cum percepe fiecare barbat o femeie sau pe toate depinde prin ce experiente a trecut in legatura cu ele. Raspunsurile date reflecta acest lucru.

| AndreiGabi a răspuns (pentru userulanului):

Bun,s-a dus si plictiseala si din lipsa de ocupatie...
Iti dau dreptate : "Adevarul doare" dar,daca citesti comentariile se pare ca eu m-am aratat plictisit si nu am adus jigniri asa ca nu ma doare nimic,in schimb tu dai dovada(chiar confirmi prin ultimul comentariu) ca esti gay.
Si daca tot aducem jigniri, mata e proasta pentru ca nu te-a invatat nimic despre ea, dar te-a invat ce inseamna "opinie".
Acum...cred ca inchei cearta pentru ca prefer un film in loc sa comentez cu si despre un dobitoc.Inca o data iti spun, MARS! Lasa latratulhee hee.

| beki13 a răspuns (pentru MFShui):

Am auzit-o si eu, la cheful de revelion.Ce esti rau, nu prea ascult maneleleleeee!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Tough question bro... tough question!