|

Ma puteti ajuta cu prezentarea unui eveniment cultural.Ma tot enerveaza tata cu lucrul asta de vreo 1 saptamana incoace pentru ca i-am spus ''sa prezinti un eveniment cultural e o prostie'' acum ma tot freaca la cap ca sa imi demonstreze ca nu e chiar o prostie.Va rog ma puteti ajuta cu cateva idei sugestii. Fundalau +vot!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eveniment cultural este orice de la un concert până la o expoziție de artă. E un subiect complex deci poți să alegi ce vrei.
Nu uita că în compunere ca să fie corect trebuie să încorporezi data/ora, participanții, condițiile de participare ( dacă există) și dabia după asta poți să povestești evenimentul, iar ca încheiere trebuie să îți exprimi opinia despre eveniment și admosferă.
Pot să zic că am făcut o compunere de 9 pagini pe tema unui concert, dacă te străduiești poți să faci și de mai mult, ideea e că trebuie să aibă o anumită structură.
Apropo faci compunerea cumva pentru examenul din a8a?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai dreptate, duca-se la dracu prostia asta de cultura, nu te lua dupa tatal tau pentru ca vrea sa te tampeasca, fii tare pe pozitie expuneti cultura ta, emo, manele, iarba, tatuaje pe tot corpul, cluburi, betivaneli etc. Nu vreau fundalau', miroase a corupere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil ca si-a dat seama ca nu ai face nimic rau daca ai prezenta si probabil ca doreste sa-i acorzi importanta cuvenita. Ca sugestie din partea mea, cred ca este bine sa o faci. Te va ajuta sa capeti incredere in tine si poate te va si capta pe viitor la alte evenimente de gen. Tot ceea ce tine de cultura, te ajuta sa asimilezi noi cunostinte. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hmm nu stiu ce sa zic scrie si tu ceva acolo despre niste muzee, tatre etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nuh,,, fuckthesystem,,, v-am zis de ce, ca ma tot freaca tata la cap

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează