anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merita sa mori pentru ce iubesti?
Pentru a ne atinge telul, murim?

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Dragostea este viata dar a trai inseamna sa treci prin toate.Asadar a muri pentru ceea ce iubesti este un fel de lasitate, un fel de a respinge suferinta.De cite ori iubesti esti fericit si complet,de cite ori esti parasit devii gol,nu mai ai dragoste, nu mai ai ura, nu mai ai mila, devii intr-un cuvint leguma, adeca un mort viu si, de aceea spun ca trebuie sa traim si sa murim de cite ori avem ocazia intr-o singura viata.

| suffarstar a răspuns (pentru harciog):

Foarte frumos.

| groaha a răspuns (pentru harciog):

Asa crezi ca ai proceda tu pentru dragostea ta?

| chazz a răspuns (pentru groaha):

Da si nu.
Cand iubesti pe cineva esti dispus faci orice pentru acea persoana.
Numai bine!

| groaha a răspuns (pentru harciog):

Da-mi tu un beep cand poti ok?

Ce gluma este asta?straight face

| groaha a răspuns (pentru chazz):

Glumeam,speram si eu ceva...

Vorbeste serios, te rog!

30 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Pai si daca ai mori ce cocar ai rezolvat?

| carminaburana43 a răspuns:

Eu sincera doar pentru copiii mei as muri pentru altcineva, nimeni.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Da,dar daca merita acea persoana

| BiuL a răspuns:

Dupa pararea mea nu, daca oricum mori nu mai conteaza ce iubesti sau de ce ai murit.

| Mihaela1964 a răspuns:

Merita sa traiesti pentru ce iubesti.Mort nu mai iubesti pentru ce ai murit...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă iubeşti un om, nu.
Dacă iubeşti altceva, tot nu.
Dacă ţelul tău e să mori, atunci probabil merită, dacă nu, moartea n-ajută cu nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand esti tanar nu merita, intrucat:pe deoparte iubirea nu este vesnica decat in romane, iar pe de alta parte viata este una singura si merita sa o traiesti macar si pentru a vedea ce urmeaza(ca intr-un serial). Cand esti batran merita uneori dar atunci nu-ti mai pui aceasta problema, lamurit (din experienta)ca nu merita sa mori voit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, atunci după moarte nu mă pot bucura de realizare. Merită să găsim o cale de mijloc sau să mă întristez, apoi să încep să iubesc altceva.

| Irena97 a răspuns:

Prea trista perspectiva.
Deocamdata nu vad decat motive sa ma lupt pentru a ma bucura de ceea ce iubesc.

| AndyDeiu a răspuns:

Merita sa mori pentru ce iubesti?
Daca esti atit de imbecil te-as conduce la linile de tren happy
Pentru a ne atinge telul, murim?
Murim de atita munca ce nu depunem..aia se poate...

| Nolifenodeath a răspuns:

Da pentru finca faptul ca ce se poate intampla ce laughing
Cum sa mori pentru ce iubesti daca ea moare sau el si nu te mai iubeste o sa vina altu sau alta care o s-o iubesti mai mult.
Si daca iti atingi telu si mori ce rost are laughing

| Rooksee a răspuns:

Unele persoane sunt dispuse sa moara pentru cineva iubit.

| raicard a răspuns:

Daca nu iti atingi scopul ce rost mai are sa traiestilaughing

| acidickiddo a răspuns:

Merita sa te sacrifici pentru ceea ce iti doresti, nu sa mori pentru persoana iubita sau pentru oricine altcineva.Nu murim ca sa atingem un tel..nu am auzit de asa ceva pana acum.Moartea ar trebui sa fie ceva..sa vina natural, nu sa o producem noi.Moartea poate fi declansata de o boala, dar e tot un mod de a veni de la sine, natural.

| arvamircea a răspuns:

Deseori ma intreb acelasi lucru. Dar gandeste-te inainte daca moartea ta ajuta la ceva.

| inamorata a răspuns:

Tai vena

| beea29 a răspuns:

Deocamdata nu vad decat motive sa ma lupt pentru a ma bucura de ceea ce iubesc.Merita sa mori pentru ce iubesti deoarece iubirea este lucrul ce salveaza lumea, dar sa mori pentru un tel nu prea merita pentru ca s-ar putea ca telul in sine sa ne distruga.Merita sa traiesti pentru ce iubesti.Mort nu mai iubesti pentru ce ai murit...Atata timp cat si ceea ce iubesti ar muri pentru tine DA

| steff2015 a răspuns:

Da de ce nu?

| Pasaredenoapte a răspuns:

Merita sa mori pentru ce iubesti deoarece iubirea este lucrul ce salveaza lumea, dar sa mori pentru un tel nu prea merita pentru ca s-ar putea ca telul in sine sa ne distruga.

| grasubuc a răspuns:

Oricum murim, de ce sa te grabesti?

| Anila a răspuns:

Oamenii mor ca sa poata trai omenirea.este doar un eveniment. nu poti murii pentru a ti atinge telul, poti trai pentru asta, dar nu sa mori.nu stiu, eu am o viziune mai optimista asupra acestui fenomen. dupa parerea mea, este doar o prelungire a vietii. un fenomen natural, chiar normal, dar care este hiperbolizat de oameni. ceea ce vreau sa spun e ca nu mori pentru un anumit lucru. mori si gata. toata lumea moare, dar nu toata lumea traieste cu adevarat. deci pentru mine, merita sa traiesti pentru ce iubesti si merita sa traiesti pentru a ti atinge telul