Creierul nostru mereu este tentat să asocieze anumite forme (abstracte) cu nişte lucruri/forme, pe care deja le cunoaşte. Aşa se şi explică acest fenomen.
Apropo, şi eu de mică văd o faţă desenată pe Lună, aşa că nu eşti singură.
O zi făină!
Eu nici nu ma pot uita la o poza cu Luna, incep sa ma panichez. Luna e un satelit foarte misterios despre care se stiu prea putine. Luna intr-adevar are ochi, nas si gura, si se arata pe Pamant cu aceeasi parte, adica aceea cu ochi si gura ceea ce e neobisnuit. Ceea ce e si mai sinistru e ca Luna are un unghi perfect catre Pamant cu aceea " fata " cu ochi si gura. Nu prea cred ca e un satelit natural, mai degraba ar fi un " balon " de supraveghere, sau o imensa masinarie electrica care ar avea o importanta pentru energia electrica sau chiar pentru sustinerea vietii. Ar fi o posibilitate si mai mare sa fie goala pe dinauntru, dar bineinteles ca astea sunt doar prostii pe care le scriu de plictiseala. Mai pe scurt, Luna nu e un satelit natural deoarece ca diametru ar trebui sa se apropie de Terra cu aproximativ 16 km/an, dar dimpotriva se indeparteaza.
Mie mi se pare ca are fata " : O "
si ea de sus, se sperie de prostia omeneasca.