| MeScorpion a întrebat:

O sa murim cu totii (nu conteaza cine-i primul). Ce parere aveti despre asta?

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Adevarat...
" Toti vor sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara." happy

41 răspunsuri:
| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

@MeScorpion:
Nu, nu-mi voi plânge de milă. Am trăit destul şi am văzut destule.
Nu mă cunoşti aşa că nu te trezi să faci supoziţii.
Stai în banca ta şi o să-ţi fie bine.

| Furculingură a răspuns:

"Nu lua viata prea in serios, oricum nimeni nu scapa viu din ea"

| sWamP1993 a răspuns:

Tu sugerezi faptul ca ce rost are viata oricum murim, sugerezi ca tie ti egal daca mori maine sau peste 30 de ani. Daca da cred ca esti gol pe interior si ar trebui sa dai un sens vieti. Oricum murim dar sa ne bucuram de ce mai avem.

greece12
| greece12 a răspuns:

E in regula.
Nu ard de nerabdare, dar nici nu ma surprinde.
Am intrat in viata plangand.
O sa ies zambind.
E in regula.

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Sunt impacata cu ideea asta, toti oamenii sunt muritori, doar spiritul e nemuritor.

| NickiMinaj a răspuns:

Pe mine ma sperie ingrozitor, nu cred ca o sa ma impac vreodata cu asta. sunt 100% sigura ca NIMENI nu ar rezista gandului ca o sa dea coltul in x minute/ore/zile/ani. asa, nestiind data cu exactitate, putem ignora asta, ca si cum e ceva foarte-foarte indepartat. nu conteaza cine-i primul, important e cine e ultimul laughing

| MeScorpion explică:

@RelaţiiCuClienţii
Repet inca odata, pe ce vrei tu!
@Roxa
Imi place raspunsul tau, foarte realist. tongue

| 4b a răspuns:

FALS...nu o sa murim cu totiihappy

| Raluca27 a răspuns:

Mie mi se pare nedrept ca o sa murim si o sa fim uitati si nu stim ce o sa se intample cu sufletul nostru! Si ma gandesc ca odata o sa moara si parintii mei si ce o sa ma fac eu!? Mi se pare asa frumoasa viata si atat de ciudata si mi se pare fabuloc cum putem sa ne miscam si nu pot sa-mi explic de unde ne iese vocea...A da si in legatura cu intrebarea mi se pare asa trist si ciudat ca tot ce-am facut in viata nu va mai conta.Si in legatura cu ce a scris un idiot /idioata mai jos dupa parerea ei dc nu exista Rai sau Iad! Pana la urma Dumnezeu exista! Si numai el stie cand murim!

| HaruhiFujioka a răspuns:

Daca am fi nemuritori nu am incapea toti pe planeta. De exemplu: anul 1456 inainte de Hristos: nu stiu cati oameni or fi fost pe planeta si nu stiu cati se nasteau zilnic si pana acuma...imagineaza-ti cati ar fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e cursul vietii, nu avem ce face.