Fiecare etapa e vietii e importanta pentru mine, nu e cazul sa dramatizam, eu imi amintesc cu drag de copilarie mi-ar placea sa retraiasca copii acele vremuri cand de abia asteptai sa vezi un film pe video la un vecin, nu ca acum cand le ai pe toate pe tava si nu stii ce sa mai faci ca te plictisesti...Era mult mai bine orice ati zice, te bucurai de orice si cand iti aducea vreo ruda mai instrarita o ciocolata chinezeasca ti se parea ca e raiul pe pamant acum numai e nimic, le ai pe toate si nu ai ce face ca te-ai plictisit de ele, in ziua de azi chiar numai ai ce face plictiseala e mare si mai zic unii ca suntem lenesi pai suntem daca nu e nimic nou, ce amintiri sa mai aiba generatia de azi? Noi generatia 80-90 ne-am distrat mai mult fata de stia de acum', copii de azi stau si freaca menta toata ziua pe net iar unii is maturizati inainte de vreme ce amintiri sa mai aiba.
Niciodata.Nu ai cum sa devii cineva in viata daca iti renegi radacinile, parintii si locul in care te-ai nascut. Poti sa fii cel mai bun in toate domenile, sa fii cel mai bogat toate astea valoreaza nimic daca nu ai constiinta impacata
Iar de amintiri nu poti fugi, ca si de trecut de altfel.Sunt parti din viata ta pe care pur si simplu nu ai cum sa le uiti.
Numai amintirile sunt vesnice si sunt unicele care ne vor ramane cand nu vom mai avea nimic
Nu putem sa uitam de unde am venit si mai ales unde am crescut.De ce sa ne fie frica de amintiri? De obicei ne aducem aminte cu mare drag de copilarie(uitam multe din lucrurile care ne-au suparat). Oricum ca adult ai multe preocupari si responsabilitati si te invadeaza amintirile doar in unele momente cand ai timp de ele si vrei tu.
ingerassecret întreabă: