Pareri despre viitorul Pamantului sunt multe, dar nici unul dintre noi nu va apuca confirmarea sau infirmarea lor.
Un om trăiește doar atât cât îi este îngăduit de Dumnezeu.
Viața aceasta scurtă este doar un timp de pregătire pentru viața veșnică. Dumnezeu nu ne-a lăsat fără speranță: El a spus că păcatul nu va exista pentru totdeauna în univers, și că va face ceruri noi și un pământ nou, unde moartea și suferința nu vor mai exista.
De asemenea nu trebuie să ne preocupăm de schimbările climatice. Natura ascultă de Dumnezeu, și prin ea El caută să ne educe, chiar dacă cei mai mulți dintre noi vom huli Numele Său datorită cataclismelor naturale. Satana a pus stăpânire pe ele ca să nimicească pe oameni, dar Dumnezeu îi îngăduie până la o limită.
Omenirea a crescut fără educația de a cunoaște pe Dumnezeu, adică fără ascultarea de El. Și astfel ne-am făcut noi înșine dumnezei. Noi suntem oameni și trebuie să trăim ca niște oameni, și să recunoaștem că suntem dependenți de El.
Dumnezeu a zis ce va face, și va împlini planul chiar dacă noi îl ignorăm așa cum l-a ignorat savantul Hawking.
Dumnezeu ne va corecta exact acolo unde greșim. De exemplu, când zicem că noi înșine ne-am pus pâinea pe masă, atunci El va fi nevoit să îngăduie ca soarele să distrugă mare parte din grâul care ne dă pâine. Când zicem că suntem o civilizație cu cel mai înalt standard de moralitate din istoria omenirii dar în schimb trăim în imoralitate, atunci Dumnezeu este nevoit să-Și retragă protectia de la noi și să fim loviți de tot felul de boli din pricina imoralității sexuale.
Dacă nu vedem lucrurile prin ochii lui Dumnezeu, ne amăgim singuri. Nu putem să trăim de capul nostru și să nu suportăm consecințele alegerilor noastre.
Dumnezeu ne-a lăsat libertatea de alegere; dar dacă alegem rău așa cum a ales Lucifer, vom avea soarta lui și a celor ce vor fi mântuiți.
Biblia spune despre împăratul Babilonului, Nebucadnețar, că a ajuns să mănânce paie ca vitele pentru că nu a recunoscut pe Dumnezeu. Dar până la urmă Biblia zice că a primi o inimă de om, adică a recunoscut supremația lui Dumnezeu, și a fost pus din nou în funcție.
Stephen Hawking a luptat și el împotriva lui Dumnezeu și a ajuns în scaunul cu rotile. El nu s-a pocăit; ba chiar și pe patul de suferință, până în ultima clipă a vieții lui se pare că a luptat împotriva lui Dumnezeu. Mi-ar plăcea să mă înșel în privința aceasta.
Oamenii slăvesc pe mai marii lor, pe toți oamenii inteligenți. Prin asta ei încurajează necredința. Trebuie să ne ferim ca să nu acceptăm laude.
A fost fizician, nu ghicitor in stele! De unde să știe el care va fi soarta omenirii?
Nu a fost nici măcar sociolog, să-și de-a cu părerea daca vom supraviețui unui nou război mondial.
Umanitatea se joacă cu focul, iar asta nu de ieri sau de azi. Nimeni nu poate prezice când ne vom semna sfârșitul.
Hai sa vorbim de lucruri mai serioase, mai degraba schimbarile climatice sunt o chestie mai serioasa
Până se topesc de tot ghețarii, crăpăm de butonul roșu!
Nu cred in chestia asta!
Tu ai vrut să vorbim chestii mai serioase. Acum dai înapoi?
De ce te lași manipulata de chestia asta cu războiul mondial? Nu este nimeni atât de prost încât sa vrea distrugerea planetei! În afara bineînțeles de Putin, dar cine îl baga în seama
Ești dus!
Tu nu pricepi ca America nu va permite niciodată asta?